Arkham Knight - őszig kell várni a PC-s javításra?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Kotaku megszerezte az ausztráliai EB Games egyik belső levelezését, amiből kiderül, még hosszú heteket kell várni a Batman: Arkham Knight PC-s változatának javításáig. A levél szerint csak ősszel érkezik a sebtapasz.

Amikor már azt hinné az ember, hogy nem lehet csavarni a Batman: Arkham Knight PC-s változatának kaotikus történetén, akkor jön egy újabb hír, ami ismét komoly gyomrost jelenthet a Warner Brosnak és a Rocksteady-nek.

Bár úgy nézett ki, heteken belül megérkezhet a teljesítményproblémákat orvosló sebtapasz, erre mégis őszig kell majd várnunk.

 

A Kotaku ugyanis megszerezte az ausztráliai EB Games áruházlánc egyik belső levelezését, amiben arról tájékoztatják a dolgozókat, hogy a Warner szerint tavaszig (máshol, így nálunk is ez őszt jelent) biztosan nem készül el a Rocksteady a javításokkal. Az áruházlánc így arra a döntésre jutott, hogy leveszi a polcokról a játékot és határozatlan ideig felfüggeszti annak értékesítését.

Mindez azt is jelenti, hogy szeptemberig, de legkésőbb novemberig kell várni a PC-s változat javításáig.

27.
27.
Dercsi
Nem értek hozzá, de ha konzolra is pc-vel fejlesztenek, akkor nem lenne egyszerűbb a pc-re írni, ès konzolra portolni?
26.
26.
caleb007
Én végigjátszottam a jelenlegi formájában. Minimumon, full Hd-ban. A tankozós részeknél döcögött rendesen, de crashelést, vagy bugot nem találtam. Egyébként szerintem a sorozat leggyengébb darabja, állandóan tankozni kell, nyoma sincs a gótikus hangulatnak, és kevés a belső tér. De kinek a pap, kinek a paplan.
24.
24.
kicsi1989
Remélem addig lemegy az ára vagy 3 ezer Ft-ra g2a-n!
20.
20.
PaulMarloW
nem baj azcsak most már tényleg jó legyen
18.
18.
KopyAti
*Van baj!
17.
17.
KopyAti
Ban baj!
15.
15.
drat576
#14: Nekem az egyik barátom tett ugyanígy. Ő viszont felhasználta a kupont és játszik a játékkal, sőt olyan szerencséje van, hogy valahogy szereti a konfigját a game, mert nem nagyon panaszkodik nagyobb gondokra és maga a játék is tetszik neki. (Asszem még Witcher 3-at is kapott a 970 mellé)
14.
14.
Starkiller89
Kb 1 hónapja vettem egy GTX 970-et, mellé járt a Batman kupon, azóta se használtam fel. :D
13.
13.
drat576
#11: A Warner mellett szerintem nem nagyon volt szavuk, de ki tudja.
12.
12.
randall13
#11: Nem, nem az ő játékuk. A Warner játéka. Ahogy a Warner döntött amellett is, hogy 10 ember kezébe adja a port elkészítését, és kiadja a játékot.
11.
11.
azureknight0715
#8: Még szép hogy az ő nevükre fognak emlékezni emiatt mivel az ő játékuk. Megkellett volna nézni hogy mit adnak ki a kezeik közül, de valszeg ez meg is történt csak szartak bele.
10.
10.
LtGlove
Minél nagyobb volumenű egy játék, annál nehezebb tartani a kiadó által diktált határidőket. Ez a kiadó hibája, hogy erőlteti a dolgot, pedig a termék még nincs teljesen kész. Nem ez lesz az első új generációs, több 10GB-os játék, amit nagyon foltozni kell megjelenés után, de nem is az utolsó.

Szerintem kevesebb bevételtől esik el a kiadó, ha eltolja a megjelenést néhány hónappal, mint több százezer vagy millió elégedetlen ügyfelet generálni magának.
9.
9.
Ghost26Dave
De benne van az o kezük is ebben a kálváriában. Mi az hogy tudtak a problémákról??Felelőtlenség mesterfokon ,pedig augban megakartam volna venni az új gépemhez.
8.
8.
drat576
#6: A kiadó a hibás és a szar csapat aki a portolást végezte. Szegény Rockstedy-t sajnálom. Csinálnak egy szuper játékot, mások elcseszik, és így is tuti hogy sokaknak mégis az ő nevük fog megmaradni a botránnyal kapcsolatban.
7.
7.
drat576
Nem baj, 2-3 hét alatt nem lehet csodát tenni. Őszig normálisan elvégzi a portolást a Rocksteady.
6.
6.
izolee69
Huuu, de kicseszett nagy blama ez... en piszok szarul ereznem magam, barmi kozom is lenne a PC verziohoz (akar fejlesztoi akar kiadoi oldalon).


5.
5.
Ghost26Dave
3.
3.
Programozóként valahol megértem, hogy van az a pont amikor ki kell kukázni az egészet és neki kell ugrani nulláról ... :DDD Amúgy meg könyörgöm ! A wiki szerint ez UNREAL 3 ( igen három ! ) al készült, szóval valamit nagyon nem értek. Nyilván egy csomó dolgot átírtak, teletömték pluginekkel, de akkor is, annyi idejük volt már eddig is kiismerni ezt a platformot, hogy fel nem tudom fogni mi történt. Siralmas...
2.
2.
moonborn
Tényleg most fejlesztik a PC-s portot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...