Devil's Third részletek Itakagitól

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Valhalla Game Studios hosszas hallgatás után nemrég tért vissza a köztudatba, és mint ismert, Itagaki legújabb játéka kizárólag Wii U-ra fog megjelenni. Most pont tőle tudhatunk meg főbb részleteket az akciójátékról.

A zseniális Ninja Gaiden alkotója a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amiben rengeteg eddig nem ismert részletet árul el az Európában augusztus 28-tól kapható, kizárólag Wii U-ra fejlesztett Devil's Thirdből.

A bejegyzésből például kiderül, hogy a játék nem fogja támogatni az osztott képernyőt sem online, sem offline módban. Az akció 30fps-en fog hasítani, miközben a multiplayer módban nem lesz voice chat, ugyanis minden erőforrást arra használtak fel, hogy stabilan és élvezhetően fussanak a 16 fős összecsapások.

Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy Itagaki nem ajánlja a Wii U méretes tablet-szerű kontrollerét. A játékban ugyanis a hangsúly a sebességen van, így annak a kialakítása egyszerűen alkalmatlan arra (túl nehéz, távol vannak a stickek egymástól), hogy hatékonyan tudjunk játszani vele. Éppen ezért USB-n csatlakoztatható perifériákat, mint például billentyűzetet vagy Wii U Pro kontrollert javasol a Devil's Thirdhöz.

4.
4.
maktub
Egy Wii U-exkluzív játék, aminél hátrány a Wii U-irányító. Érdekes.
3.
3.
PaulMarloW
2.
2.
Shifty
Köszi a pontosítást. Amint gépközelben leszek, javítom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...