The Last of Us - a Naughty Dog nem hitt benne

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 18.
  • Érdekesség
A napokban elérhetővé vált Wil Wheaton Sony-központú műsorának, a Conversations with Creatorsnak a legújabb adása, amiben a Naughty Dog munkatársai a The Last of Us-szal kapcsolatos kételyeikről is mesélnek.

Ebből a tartalmas beszélgetésből pedig többek között az is kiderül, hogy a Naughty Dog közel sem volt biztos a The Last of Us sikerében. Evan Wells a cég vezetője, Neil Druckmann kreatív direktor, Bruce Straley rendező és Anthony Newman vezető játékdizájner elárulták, a játékmenet nagyon sokáig nem akart összeállni és csak az utolsó pillanatban került minden a helyére, így eléggé meglepődtek, hogy végül ekkora siker lett Joel és Ellie kalandja.

 

52.
52.
siskanyi
Nekem se jött be annyira a játék,pontosabban elsőre nagyon jó volt,de inkább a sztori érdekelt,és azért játszottam vele,a játékmenet néha lassú volt persze értem én hogy másképp nem működött volna,ezért nem is a játék hibájának akarom tulajdonítani,nekem annyira nem jön be,2.-ra meg már az elején meguntam,tudok mindent a sztoriból,és nem hajt. Viszont az Uncharted 2 a mai napig az egyik kedvenc játékom és ott nincsenek ilyen problémáim az újra játszás tekintetében :)
45.
45.
Yanez
#44: Ott a pont. De ezt a viszonyítást én nem is tudom hova tenni. Pl ha sok Toyota kocsit adnak el, akkor a cég sikeres, és senki sem fogja azt nézni, hogy ahhoz képest mennyi ember él a Földön, még 10% sem kelt el. Sôt, ilyen szempontból szinte semmi sem sikeres! Na mennyi PS4 fogyott eddig? 10-20 millió? Hány % az a bolygó lakosságához képest? Pfúj de sikertelen konzol! :)
28.
28.
Georgebutcher
27.
27.
DON GONDOCS
#26: Jól mondod, ez játék megiré azt 2+ végigjátszást :)
25.
25.
Georgebutcher
23.
23.
Georgebutcher
22.
22.
Georgebutcher
19.
19.
h.jozsa
Felejthetetlen élmény!
És ezt nem csak én mondom,hanem emberek milliói!
18.
18.
Ragnarox007
Ha van játék, ami minden pénzt megér, akkor az a The Last of Us... Már legalább 15x végigjátszottam, de még ezek után is bármikor újra tudom kezdeni, mert minden percét élvezem... De annyira, hogy számomra még az Uncharted-nél is jobb, pedig imádom az egész sorozatot, de Joel és Ellie "kalandja" mégis közelebb áll hozzám :D
17.
17.
gabore74
Egyik legjobb játék,már 3x kijátszottam,várom a folytatást.
16.
16.
frenkyboyhun
12.
12.
VVhiteDUB
Én annyit fűznék hozzá, hogy a GoW-ból azért adhattak el annyit amennyit, mert megelőzte már 2 epizód.Ez pedig egy teljesen új IP. Így nem értem én ezt az összehasonlítást.Megértem a fejlesztőket, mert a vásárlóközönség még ilyen mély narrációval még nem találkozott.Én nagyon is éreztem a karakterek vívódását és ez adta meg a játék sava borsát.Persze korszakalkotónak én sem mondanám.Igen lineális, viszont érzelmekkel teli, és igazi karakterfejlődés megy végbe, és nem utolsó sorban szerintem a játék elemeket remekül gyúrták össze egy TPS-hez.
5.
5.
Az a "last gen-es játék" még most is üti bármelyik címet(!)
3.
3.
Yanez
Ha már ôk nem biztosak valamiben, akkor senki sem. :)
1.
1.
trion96
Legjobb!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...