The Last of Us - a Naughty Dog nem hitt benne

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 18.
  • Érdekesség
A napokban elérhetővé vált Wil Wheaton Sony-központú műsorának, a Conversations with Creatorsnak a legújabb adása, amiben a Naughty Dog munkatársai a The Last of Us-szal kapcsolatos kételyeikről is mesélnek.

Ebből a tartalmas beszélgetésből pedig többek között az is kiderül, hogy a Naughty Dog közel sem volt biztos a The Last of Us sikerében. Evan Wells a cég vezetője, Neil Druckmann kreatív direktor, Bruce Straley rendező és Anthony Newman vezető játékdizájner elárulták, a játékmenet nagyon sokáig nem akart összeállni és csak az utolsó pillanatban került minden a helyére, így eléggé meglepődtek, hogy végül ekkora siker lett Joel és Ellie kalandja.

 

52.
siskanyi
Nekem se jött be annyira a játék,pontosabban elsőre nagyon jó volt,de inkább a sztori érdekelt,és azért játszottam vele,a játékmenet néha lassú volt persze értem én hogy másképp nem működött volna,ezért nem is a játék hibájának akarom tulajdonítani,nekem annyira nem jön be,2.-ra meg már az elején meguntam,tudok mindent a sztoriból,és nem hajt. Viszont az Uncharted 2 a mai napig az egyik kedvenc játékom és ott nincsenek ilyen problémáim az újra játszás tekintetében :)
45.
Yanez
#44: Ott a pont. De ezt a viszonyítást én nem is tudom hova tenni. Pl ha sok Toyota kocsit adnak el, akkor a cég sikeres, és senki sem fogja azt nézni, hogy ahhoz képest mennyi ember él a Földön, még 10% sem kelt el. Sôt, ilyen szempontból szinte semmi sem sikeres! Na mennyi PS4 fogyott eddig? 10-20 millió? Hány % az a bolygó lakosságához képest? Pfúj de sikertelen konzol! :)
27.
DON GONDOCS
#26: Jól mondod, ez játék megiré azt 2+ végigjátszást :)
19.
h.jozsa
Felejthetetlen élmény!
És ezt nem csak én mondom,hanem emberek milliói!
18.
Ragnarox007
Ha van játék, ami minden pénzt megér, akkor az a The Last of Us... Már legalább 15x végigjátszottam, de még ezek után is bármikor újra tudom kezdeni, mert minden percét élvezem... De annyira, hogy számomra még az Uncharted-nél is jobb, pedig imádom az egész sorozatot, de Joel és Ellie "kalandja" mégis közelebb áll hozzám :D
17.
gabore74
Egyik legjobb játék,már 3x kijátszottam,várom a folytatást.
16.
frenkyboyhun
12.
VVhiteDUB
Én annyit fűznék hozzá, hogy a GoW-ból azért adhattak el annyit amennyit, mert megelőzte már 2 epizód.Ez pedig egy teljesen új IP. Így nem értem én ezt az összehasonlítást.Megértem a fejlesztőket, mert a vásárlóközönség még ilyen mély narrációval még nem találkozott.Én nagyon is éreztem a karakterek vívódását és ez adta meg a játék sava borsát.Persze korszakalkotónak én sem mondanám.Igen lineális, viszont érzelmekkel teli, és igazi karakterfejlődés megy végbe, és nem utolsó sorban szerintem a játék elemeket remekül gyúrták össze egy TPS-hez.
5.
Az a "last gen-es játék" még most is üti bármelyik címet(!)
3.
Yanez
Ha már ôk nem biztosak valamiben, akkor senki sem. :)
1.
trion96
Legjobb!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...