Így fut az Prototype-remaster Xbox One-on

Link másolása
Nemrég mindenféle marketingelőzmény nélkül jelent meg a két Prototpye felújított változata, a Prototype Biohazard Bundle. A Digital Foundry megnézte mennyit változott a játék az előző generációs kiadások óta.

A héten jelent meg a Prototype 1-2 felújított változata Xbox One-ra, mely később egy trailert és egy PS4-es változatot is kapott. Az már az első képeken jól látszott, hogy nem sokat szépültek a több éves címek, viszont a Digital Foundry kicsit mélyebbre ásta magát a témában. Elvégezték a szokásos tesztjeiket a két játékon és elég lehangoló eredmény született.

Mindkét játék 1080p-s felbontást kapott, de ezen kívül nem változott semmi. A grafika nem lett szebb: nem cserélték le az animációkat vagy textúrákat és a látóhatárt sem növelték. Ez főleg az első rész esetében problémás, hiszen az már a megjelenéskor sem számított szépnek. Mindkét játék maximum 30 fps-sel fut, ezt az első epizód nagyrészt tartja is.


A Prototype 2 "felújított" változata elég gyengére sikerült, mivel nemhogy nem képes tartani a 30 fps-t, de néha még a PS3-as verzióval szemben is alulmarad az Xbox One-os kiadás. A játék többször beszaggat, mely miatt a harcok még kaotikusabbá válnak.


Egyelőre tehát érdemes inkább az előző generációs, vagy a PC-s változatoknál maradni, mivel semmi pluszt nem nyújt a Prototype Biohazard Bundle.

31.
31.
kopic
#24: Azt írta, hogy "elég fáradt"
Nem tudsz olvasni ? -.-
30.
30.
felegyi
#24: Hallod, neked nagyon nincsenek problémáid az életedben... ennyire ráérsz? Vagy szar napod van? Néha átnyúlok a koponyámon, és az agyamat markolászom a hasonló jellegű embereken...

UI: Igen, én is rohadtul ráérek... úgy 2 perc erejéig aztán megyek vasakat emelgetni mert annak "van értelme"... hát több mint itt "elcseszni" a drága időd!
28.
28.
atesz89
Hát ha ilyen remastered Codokat akarnak kiadni. Akkor inkább ne adják ki mert ez nem Remastered. Nem igazán látható a különbség. A régi és a feljavított között.
26.
26.
barackostej
#24: Sajnálom, ha így érzel. =(
25.
25.
Trapyd
A cuccon meg hülyére röhögöm magam.
24.
24.
Trapyd
#5: Nem mentség. Lehetőséged van ellenőrizni a munkád, de nem teszed meg. Ez egyszerűen flegmaság. Nem csak neked szól.
22.
22.
PaprikaJancsi
21.
21.
Dark_Temptation
20.
20.
dzsiádzsó
Szomorú, hogy clasic HD kiadásokról beszélünk, k&rva mindegy, hogy mi lenne, meg hány FPS-el, ha lenne mellette normális játék, mert ez itt a gond. Egy hasonló hír, nem is lett volna hír Xbox360 idejében.
Halott a játékipar.
19.
19.
drat576
Azért ehhez a látványhoz párosulhatna egy magasabb és stabilabb frame-rate.
18.
18.
godach
Én nagy konzolpárti vagyok, de elszörnyülködök, amikor egy videóban az XO és PS4 mellett még a két régebbi konzol is helyet kap, csak hogy bizonygassák, márpedig az erősebb....
17.
17.
kopic
#13: kimoderált üzenet
16.
16.
kopic
#13: kimoderált üzenet
15.
15.
p3ti
#13: Jap,arról végülis az Xbox tehet hogy egy többszörösen erősebb gépre sem tudták hozni a minimális elvárást.
14.
14.
Unknown
#13 nem az xbox hibaja...egyszeruen az activision hulyenek nezi az embereket
13.
13.
Dark_Temptation
kell ennél még több magyarázat? :D shitbox!
11.
11.
maktub
Így már érthető, hogy miért hírverés nélkül dobták ki. Amúgy a magyar PSN-re fel se került. Ahogy elnéztem, csak az amcsiknál kapható.
10.
10.
DON GONDOCS
#9: Egy patchel megoldják. Azért ez nem egy unity-batman stílusú probléma.
9.
9.
thelegendary
Ennek visszahívás szaga lesz... bár kíváncsian várom, mekkora patch el óhajtják orvosolni a problémát! :)
8.
8.
respectpele10
:DDD Remélem, hogy az ilyen, és ehhez hasonló cégek tönkremennek, bár amíg az emberek még az ilyen sz*rokat is megveszik, meg előrendelik, addig sajnos nem lesz ilyen. COD, AC-ről nem is beszélve..
7.
7.
Spectrum
6.
6.
PaprikaJancsi
Undorító, amit az Activision csinál kb. 5 éve már. Az egyik legrosszabb cég a világon.
4.
4.
UncannyDante94
hát azért ez már pofátlanság sztem..nem hiszem el hogy 1es fejlesztő csapatok csak 'ennyire' képesek,hogy csak ennyit tudnak kihozni a mostani konzolokból stb..tök szégyen már nem azért! :/
1.
1.
DON GONDOCS
Igaz nem mentség a szaggatásra, de azért láthatóan szebb lett a remastered.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...