Project CARS - nem lesz Wii U-s változat

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan sejteni lehetett már, hogy sose lesz semmi a Wii U-s Project CARS-ból, de most már legalább hivatalosan is pont került az ügy végére. A Slightly Mad Studios főnöke megerősítette, hogy leállították a fejlesztést.

A Project CARS Wii U-változatával kapcsolatban jó ideje nem lehetett semmi biztató hírről hallani, így talán nem annyira meglepő, hogy Ian Bell, a Slightly Mad Studios főnöke a Nintendo Life-nak megerősítette, leállították a fejlesztést.


Bell azzal indokolta a döntést, hogy egész egyszerűen nem elég erős a Wii U hardvere ahhoz, hogy tökéletesen fusson rajta a játék. Miután mindig is csak egy "lehetséges" port volt a Wii U-változat, és sose volt része az eredeti célkitűzéseknek, így végleg elengedik ezt a projektet.

Ez viszont nem zárja ki, hogy a játék a Nintendo másik, egyelőre NX kódnéven futó konzoljára még megjelenjen.

13.
13.
RangerFox
A wii u gyenge. Nem kicsit, nagyon. Ezt a játékot el se bírná, nem is értem egyáltalán miért volt szó a wii u változatról.
9.
9.
Falcon
még PS4 sem hozza az elvárt szintvonalat az x box one meg még gyengébb de a wii u max a ps3-mal és a 360asal lehet összehasonlítani annyira gyenge
viszont ezekhez meg tullárazott
és itt a vége
7.
7.
dzsiádzsó
#5: PS2-höz képest erősebb tuti, de egy PS4-nek töredékét tudja és az akkori pc-s architektúrákat elnézve, a Wii U még gyenge közepesnek sem ment volna el megjelenésnél.
Persze nem is erőgépnek tervezték, casual játékokra tökéletes, csak éppen ezért nem kell meglepődni, hogy semmi AAA+ nem jön rá.
5.
5.
Norbiii
#4: Azért nem gyenge, nekem a gyenge azért kicsit mást jelent. :)
4.
4.
dzsiádzsó
#2: Wíjú gyenge, mint a harmat, ehhez semmi köze az NX-nek, más címeket is töröltek már, egyszerűen gáz volt kijönni egy Xbox360-al hardverileg...

Beszélni meg azért kell róla, mert már most kell fejleszteni a pár év múlva érkező címeket, valószínű már van devkit, tehát, ha nem beszélnének róla az is bukás lenne és játék nélkül maradna, mégha hardversen rendben is lenne már.
3.
3.
PaulMarloW
2.
2.
Norbiii
Persze értem, hogy a Nintendo jelezni akarta a korai bejelentéssel, hogy hosszútávon is a piacon akar maradni, de az NX-ről egyébként egyrészt kár is volt beszélni, mert így sok fejlesztő hanyagolhatja a Wii U-t és az NX-re koncentrálhat majd a jövőben.

A Project Carsért meg kár.
1.
1.
Yanez
Kár, mert gondolom még gyengébb látvánnyal is szívesen kipróbálták volna a WiiU tulajok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...