Quantum Break - íme, a szereposztás

Link másolása
A Gamescomon végre egy hosszabb gameplay videót is megnézhettünk a Remedy készülő játékából, a Quantum Breakből. A címhez élőszereplős sorozat is készül, melynek most leleplezték a szereposztását.

A Gamescomon végre megjelenési dátumot kapott a Remedy ambiciózus projectje, a Quantum Break. A történetmesélés egy teljesen új formáját mutatják be a címben, mivel az eseményeke egyszerre zajlanak majd a játékban, és a hozzá készült élőszereplős sorozatban is. A két narratíva szorosan összefűződik - a sorozatban látott események hatással lesznek majd a játékra, és fordítva. A frissen kiadott trailerben a játék főszereplőjét alakító Shawn Ashmore mesél arról, hogy milyen megformálni úgy egy karaktert, hogy azt egyszerre digitálisan és élőben is el kell játszani.

 

A videó mellett leleplezték a szereposztást is, melyet alább böngészhettek át. Előbb a színész, utána pedig az eljátszott karakter neve olvasható.

Dominic Monaghan – William Joyce

Patrick Heusinger – Liam Burke

Aidan Gillen – Paul Serene

Courtney Hope – Beth Wilder

Lance Reddick – Martin Hatch

A Quantum Break 2016 április 5-én jelenik majd meg kizárólag Xbox One-ra.

26.
26.
Azadojat
Az előttem szólóknak írom az én elképzelésimet. A sorozat nagy valószínűséggel csak azoknak lesz elérhető, akiknek meg van a játék. Ha tippelnem kéne csinálnak hozzá egy Halo Channelhez hasonló applikációt, ahol megtekinthetőek lesznek az előre, több féle képpen megkoreografált jelenetek. Mész mész a játékban, befejezel egy pályát A,B,C,D döntésekkel és a pálya végén átdob az applikációba ahol betölti a döntésnek megfelelő A,B,C vagy D epizódot. Számomra ez a legelképzelhetőbb megvalósítás. Az már más kérdés, hogy ezeket az élőszereplős átvezetőket mennyibe kerül felvenni, stb. Mondjuk ha már ezeket a szereplőket kifizették a játékban való szerepléshez, akkor miért ne vehették volna fel a jeleneteket is velük... nem olyan biztos, hogy drágább így mint egy CGI brigád bérlése...
25.
25.
bcrics
Szóval egy Command & Conquer 3: Tiberium Wars lesz a filmbetétek miatt.
24.
24.
McDuff
hát pedig az eddig látott videókat nézve ugyanúgy vannak a játék motorjával renderelt átvezetők.
én még mindig azt gondolom hogy ezen a lényeges szempontot áll vagy bukik az egész. ha jól megoldják, kiemelheti a középszerűségből a játékot, ha frusztráló lesz és balga módon lesz megcsinálva akkor sztem bukta.
egyenlőre még nekem marketing fogásnak tűnik...
23.
23.
Tokodboy
Rohadt egyszeru dolog egy egy reszt tobb alternativaban csinalnak meg es csak a megfelelo alternativat lehet megnezni.
Bejelenteskor nagyon erdekesnek tunt a jatek de mostanra egyre jobban sullyed a kozepszerusegbe. Egyedul az effekt jo mikor megall az ido.
22.
22.
barackostej
#21: Ahogy mondtam, csak kevés információ és anyag elérhető még a játékból. A megjelenéshez közeledve, sőt lehet csak a megjelenés után derül ki tényleg forradalmi dologról van-e szó.
21.
21.
Red-E-Kamp Van
#18: Sajnos nem tudok példával élni, így kb füstbe is száll ez a komment.
De még ennek tükrében sem helytálló a "történetmesélés egy teljesen új formáját mutatják be" sor, ahogyan illetik magukat.Ugyanis vannak emlékfoszlányaim
hasonló megoldásokról egyéb játékokban.
Na de majd meglátjuk jövőre nagy sokára.

20.
20.
zarándok
#18: Köszönöm, így már érthetőbb a dolog. Nem tudtam, hogy a sorozat nem fog menni a tévében. Viszont így meg csak baromi drága FMV cutscene-ek lesznek... szóval elég értelmetlen. De most komolyan, ha jobban belegondolok, semmi értelme az egésznek... az egész csak egy PR fogásnak tűnik. Ingame cutscene-ek helyett élőszereplős cutscene-ek, amiket úgy állítanak be, mintha egy külön sorozat lenne. Ezzel az erővel a Wing Commander 3 egyszerre volt játék és film. bah...
19.
19.
zarándok
#17: Ja és még valami, aztán befejezem :D Szóval akkor szánt szándékkal megvágják a sorozat potenciális nézőszámát és leszűkítik a célközönséget az Xbox One tulajokra... Ami, hát azért valljuk meg, elég bugyuta üzleti döntés, tekintve, hogy mennyivel elmaradnak jelenleg az eladások a PS4-hez képest. Ha pedig így áll a dolog, akkor megint csak azt tudom mondani, hogy bravó MS...
18.
18.
barackostej
#13: Nagy eséllyel úgy, hogy a játékban lévő döntéseid alapján más jeleneteket fognak lejátszani neked. Ez a sorozat nem a TV-ben fog menni, hanem a játékon belül, mint egyfajta átvezető. Állítólag kb 20 percesek lesznek és a játék bizonyos szakaszai után lesznek majd elérhetőek. Megnézésük nem lesz kötelező, de a teljes élmény érdekében ajánlott.
17.
17.
zarándok
#16: Sőt azt sem értem igazán, hogy mi értelme van ennek az egésznek. Szerintem mindenki teljesen elégedett lenne azzal is, ha kapnának egy teljes értékű játékot, meg mellé egy sorozatot... folytatásként vagy előzményként vagy akármi. Nem értem, miért kell ennyire bonyolítani, de rossz érzésem van a dologgal kapcsolatban.
16.
16.
zarándok
#15: Egyértelmű, hogy eléggé sántít a dolog.
15.
15.
Red-E-Kamp Van
#13: na azt kihagytam, hogy a sorozat meg hogyan lesz interaktív?
lesz 2 perc szünet a döntések előtt és elküldjük az sms-t az emeltdíjas számra, hogy mit csináljon az ebadta a tvben?
szóvan én nem szívozni akarok.
csak vagy szövegértelmezési, intelligencia gondokkal küszködök.
vagy félrebeszélnek, hazudnak, nagyot mondanak. ez mondjuk ugyanaz.
14.
14.
zarándok
#12: Vaaagy ami még valószínűbb, hogy a játék fejezetekre lesz osztva, és ha végigviszel egy fejezetet, akkor jobb esetben javasolja a játék, hogy nézd meg a sorozat következő részét mielőtt folytatnád, rosszabb esetben addig nem engedi, hogy folytasd a játékot, amíg meg nem jelent a sorozat következő része.
13.
13.
Red-E-Kamp Van
#11: Igen, ezt mondom. teljesen lineáris.
bár ha alan wake féle lineáris, az engem egyáltalán nem zavar.
de interaktiv sem lehet.
hát ha Jani itt jobbra megy, de Béla ott balra, akkor most a sorozat merre megy?
vagy ha több Jani ment jobbra, akkor megy a sorozat is jobbra?
ha meg nem epizódikus lesz netán,(ami sztem még mindig hülyeség az iparban) akkor egyrészt pofátlanság, mert igy is régóta várják az emberek.
másrészt meg.. ..hát másrészt ennyi. zavaró, ha nem lehet egybe végigvinni.
12.
12.
zarándok
#8: Igen, eléggé úgy hangzik. Lehetséges, mivel ha jól emlékszem, anno az Alan Wake-et is epizódikusan akarták megjelentetni, bár lehet rosszul emlékszem, rég volt. "Previously on Alan Wake" :)
11.
11.
zarándok
#10: Valszeg hülye vagyok ehhez, de én esküszöm nem értem. Tehát akkor mindenképp követned kell majd a sorozatot, ha játszani akarsz vele, különben nem fogod érteni, hogy mi történik a játékban. És ugyanígy, ha nem játszol a játékkal, akkor nem mindent fogsz érteni a sorozatból? Érdekes, kíváncsi leszek, hogy oldják ezt meg. Viszont ez azt vonja maga után, hogy kurvára lineáris lesz a játék, vagyis semmi döntéshozatal nem lesz benne, ami számomra személy szerint elég nagy mínusz.
10.
10.
barackostej
#8: A fejlesztők szavaiból azt lehet kivenni, hogy kb úgy fog működni, hogy játszol mondjuk egy kis időt, aztán pedig megnézel egy epizódot a sorozatban. Egyelőre nem sokat mutattak a játékból és nehéz kivenni hogyan is fog ez működni. A lényeg, hogy a játékban hozott döntések hatással lesznek az élőszereplős sorozatra is és vice versa.
9.
9.
captain planet
Ez kell a nepnek...Baratok kozt szintu akcio mese. Bravo
8.
8.
BloodyDeath
De most akkor maga a játék is epizodikusan fog kijönni? Mert azt írják, hogy a sorozat hatással lesz a játékra, és fordítva is. Egy sorozat egy egy része között átlagosan egy egy hét szokott eltelni.
7.
7.
barackostej
#6: Interaktív módon fog változni az egyik a másik a hatására. Épp ez a lényeg.
6.
6.
Red-E-Kamp Van
Ez kicsit furán hangzik.
"a sorozatban látott események hatással lesznek majd a játékra, és fordítva"
ez akkor lenne igaz, ha interaktív módon változna az egyik a másik hatására, de attól hogy utalni fognak egymásra, még ugyanazon az egyenes szálon halad végig mindkét vonal.
4.
4.
giga321
Hát ha játszani nem is fogok vele soha, a sorozatot megfogom nézni IceMan és Lord Petyr Baelish miatt.
3.
3.
Azadojat
Nagyon várom ezt a játékot. Akinek nincs/nem is lesz Xbox One, ne szomorkodjon, szerintem előbb utóbb jön PC-re, pláne most, hogy megjelent a Win10...
2.
2.
drat576
A Remedy szerintem egy fantasztikusan jó csapat, kár hogy nem tudnak elszakadni az MS-től.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...