Zombie Army Trilogy - megérkeztek a L4D hősei

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rebellion és a Valve lerántotta a leplet a két nappal ezelőtt beharangozott közös projektjéről, amiről mint kiderült, nem más, mint egy Zombie Army Trilogy- és Left 4 Dead-crossover. Az ingyenes frissítés már tölthető is.

Két nappal ezelőtt jelentettük, hogy a Rebellion és a Valve készül valamire, és bár akkor még csak találgatni lehetett, miről is lehet szó, tegnap este végre kiderült, hogy egy Zombie Army Trilogy- és Left 4 Dead-crossovert takar a titokzatos plakát, aminek értelmében a Left 4 Dead-sorozat hősei játszható formában bukkannak fel a Rebellion második világháborús, zombivadászós lövöldéjében.

A játék legújabb javításával ugyanis megérkezett a Valve sorozatának mind a nyolc túlélője, Francis, Bill, Zoey és Louis a 2009-es első felvonásból, illetve Coach, Nick, Rochelle és Ellis a folytatásból. A karaktereket a négyfős kooperatív módban vethetjük be, ahol a Zombie Army Trilogy hőseivel együtt alkothatnak csapatot.


A történet szempontjából természetesen ennek nem sok értelme van, így ahhoz, hogy el lehessen helyezni a játék világában a Left 4 Dead szereplőit, készült egy képregény is, a brit 2000 AD kiadásában. Az ingyenes képeskönyv szerint a Left 4 Dead karakterei egy második világháborús német tengeralattjárón valamiféle eszközt megtalálva teret és időt ugranak, így a náci zombik által megszállt Berlinben találják magukat.

És ha ez még nem lenne elég, akkor ezen a hétvégén 66 százalékkal olcsóbban meg lehet vásárolni a Zombie Army Trilogyt a Steamen, így most csak 14,99 dollárba kerül, 44,99 dollár helyett.

2.
2.
Drazhar
#1: Szerintem csak a skin, de este ránézek egy meccsre azért. A legutolsó pálya, pl egyedül megcsinálhatatlan - de embert meg nem sokat találni sajnos :D
1.
1.
godach
Jó, jó, de a trailerből sem derült ki, hogy most akkor mi is a helyzet.
Tehát, kaptunk nyolc skint a Zombie Army Trilogy-ba egyszerűen, vagy a karakterekkel együtt, a játék is változott?
Úgy értem, közelharc, gyógyítás stb.
Tehát ez tényleg egy kevert Left4Dead vs ZAT, vagy csak skinek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...