Cities: Skylines - szeptemberben besötétedik

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Paradox Interactive bejelentette, hogy szeptember végén válik letölthetővé a Cities: Skylines első nagyobb kiegészítője, az After Dark. Az éjszakák alaposan felforgatják majd a városunk életét.

Az After Dark még a Gamescomon mutatkozott be (a játék Xbox One-os változatával egyetemben), most pedig kiderült, hogy szeptember 24-én válik majd letölthetővé, méghozzá 15 dolláros áron.


Ahogy azt a kiegészítő címe sejteti, a telepítése után megjelenik a játékban a napszakváltakozás, ami az ígéretek szerint alaposan felrúgja majd az eddig megszokott városszimulációt: éjjel máshogy viselkednek majd a polgáraink, mint nappal, és más szolgáltatásokat is vesznek igénybe. Ugyanakkor az előnye is megvan ennek, az utakon például kisebb a forgalom, így könnyebb kiszúrni, hol vannak problémák az úthálózattal, de a tömegközlekedést is optimalizálhatjuk az éjszakai járatok segítségével.

2.
2.
gildesh
Azért a napszakok grafikai megjelenítésén kívül itt jóval többről van szó.
1.
1.
ADMlN
A legjobb városépítős játék amivel játszottam, de egy kicsit pofátlannak érzem, hogy 15 dollárt kérnek csak azért, hogy legyenek napszakok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...