Már össze is jött a pénz a Divinity: Original Sin 2-re

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztőket is meglepte, hogy alig indították el a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter-kampányát, de össze is gyűlt a munkálatokhoz kért pénz. Egyébként még bő egy hónap van hátra az adományozásból.

Durván két hete jelentették be a Divinity: Original Sin folytatását, aminek szerdán indult el a Kickstarter-kampánya. A fejlesztőket is meglepte, de a fejlesztéshez kért 500 ezer dollár alig 12 óra alatt összejött, ami azt jelenti, hogy óriási népszerűségnek örvend a srácok projektje: most épp 800 ezer dollárnál járunk, de a gyűjtésből hátralévő 33 napban ennek a sokszorosa is összejöhet. (Az első rész tőkéje egyébként 12 nap alatt lett meg.)


A Divinity: Original Sin 2 PC-re készül, és várhatóan 2016 decemberében fog megjelenni. Ahogy az a fenti videóból is kiderül, a játékot készítő Larian Studios tényleg meglepődött a sikeren, el is ismerték, hogy még el sem készültek a stretch goalokkal. Erre az ígéreteik szerint hamarosan sor kerül, a hétvégi PAX Prime miatt amúgy is aktuális lenne bedobniuk valamilyen plusz infót.

3.
3.
Shannaro
Az egyik legjobb craftrendszerrel rendelkező játék, és kellemes egyvelege a körökre osztott játékok és a régi vonalas RPG-knek. Mindezek ellenére valahogy nem tudott annyira lekötni, mint a legelső rész. Mindmáig befejezetlen kaland (a Warcraft III is sokáig az volt, mégis az egyik kedvenc játékom).
1.
1.
Killerbee
Helyes. Örülök, hogy még vannak/lesznek normális RPG-k.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...