Elite: Dangerous - megvan az xboxos dátum

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan kilép a Game Preview programból az Elite: Dangerous Xbox One-os változata. A korai verziót próbálgató játékosok nem vihetik magukkal az eddig megszerzett hajóikat és fejlesztéseiket.

David Braben a Redditen jelentette be, hogy október 6-án jelenik meg az Elite: Dangerous Xbox One-os változatának a végleges verziója. Azért a végleges, mert június óta az Xbox One-nál is működik egy, a Steam Early Accesshez hasonló kezdeményezés, ennek volt az egyik első képviselője az új Elite. 

Braben megerősítette, hogy a Game Preview-verzió során megvett hajók és fejlesztések nem vihetők át a végleges változatba, ugyanakkor azok értékét pénzként visszakapják a játékosok; illetve hozzátette, exkluzív ajándékokra is számíthatnak a korai változatot nyüstölők. További érdekesség - bár részleteket erről sem tudtunk meg -, hogy a jövőben valószínűleg összeköthetjük majd a PC-s és xboxos fiókunkat.

Az Elite: Dangerous korai változata körülbelül 6 ezer forintért érhető el az Xbox Live-ról jelenleg, a végleges kiadás ennél drágább lesz.

3.
3.
KopyAti
Oksa, kösz!
2.
2.
delphijos
#1: Egyelőre még nincs, "Timed exclusive" boxon, de elvileg PS4-re és Mac-re is jön.
http://www.gamespot.com/articles/elite-dangerous-is-coming-to-ps4-braben-clarifies/1100-6425716/
1.
1.
KopyAti
Hi!
Ebből volt ps4-es verzió? S ha nem, akkor lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...