Rainbow Six: Siege - tizenegy pályát kapunk

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Benoit Deschamps, a Rainbow Six: Siege vezető pályatervezője egy, a PC Gamernek adott interjúban jelentette be, hogy a játék megjelenésekor összesen tizenegy helyszínen játszhatunk majd.

Jövő héten kezdődik a Rainbow Six: Siege bétatesztje, és bár nem tisztázott, mit is kínál majd a próbakör, a végleges változat kapcsán ma egy fontos kérdésre már választ kaptunk.

Egy Ausztráliában tartott rendezvényen adott interjút a PC Gamernek a játék vezető pályatervezője, Benoit Deschamps, aki megerősítette, hogy a fejlesztés során közel 50 különböző pálya tervét készítették el, de ezek közül végül csak 11 kap majd helyet a decemberi megjelenés napján. Megijedni azonban nem kell, Deschamps azt is elárulta, hogy a csapat egy része már a megjelenés utáni tartalmakon dolgozik, így a premier után újabb helyszínek is érkezni fognak, teljesen ingyen.

A Rainbow Six: Siege december 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ha pedig szeretnél kódot nyerni a jövő héten induló bétatesztre, katt ide, mert mi 500 darabot osztunk most szét.

1.
1.
McDuff
akkor nem lesz single része...kár érte. így sztem kérdéses lesz a játék (anyagi) sikere.mindent feltenni a multira? háááát amiket eddig láttunk belőle, nem tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...