Dishonored 2 - irány a napos Karnaca

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Dishonored 2 legújabb videójában az Arkane Studios kreatív igazgatója, Harvey Smith mesél a folytatás teljesen új, Dunwallnál bizalomgerjesztőbb helyszínéről, a napos, patkánymentes Karnacáról.

Legutóbb a Dishonored 2 két főhősének képességeiről tudhattunk meg többet, most viszont a második részben bemutatkozó új helyszínről kaptunk friss infókat. Ezeket maga az Arkane Studios kreatív igazgatója, Harvey Smith osztja meg velünk.


A legújabb videóból például kiderül, hogy Karnaca a Birodalom legdélibb csücskében fekszik, így sokkal melegebb, barátságosabb helyszín benyomását kelti, mint Dunwall. Napos, buja növényzettel és csodálatos tengerpartokkal övezett Karnaca leginkább Görögországra, Olaszországra vagy Spanyolországra emlékeztet majd minket, míg Dunwall a komor Angliát és Skócia vidékeit idézte meg.

A Dishonored 2 2016 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
dante92
Pont ebben a pillanatban maxoltam ki x360-on az első részét. Nem volt rossz. A folytatást pedig várom! :)
3.
3.
A gond az hogy habár a játék jó lesz,de SOHA a büdös életbe nem fog így kinézni...
2.
2.
herlius
#1: Szerintem ez nem akkora újdonság, mint ahogy most beállítja ez a fickó. Már az első részben is hasonlóan dinamikus rendszer alapján szaporodtak a patkányok. Minél több embert öltél meg, annál jobban elszaporodtak és annál aggresszívebbek is voltak. Nekem ez az egész rovarosdi ugyanannak a mechanizmusnak az átdizájnolt változatának tűnik.
1.
1.
br1Koo
Bamm, már most kiderült hogy egy remek ötletet vittek bele ezekkel a rovarokkal. Megtalálják az őrök a hullát, erre betámadják őket ezek a retkek. Fasza lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...