Helyzetjelentés a Syberia 3-ról

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Hiszitek vagy sem, de már hat éve készül a Syberia 3, legutóbb a tavalyi Gamescom kapcsán láthattunk róla pár képet. A legújabb fejlesztői napló végén azonban mozgásban is bemutatkozik Benoît Sokal kalandjátéka.

A Syberia eddig két részt ért meg a francia Microids gondozásában - mindkét epizód joggal vált klasszikussá. Az alábbi fejlesztő napló első kétharmadában felidézik a korábbi emlékeket, majd a végén mozgásban is láthatjuk Kate Walker várva-várt harmadik kalandját.

Ismét a neves író, Benoît Sokal dolgozik a játékon. A fejlesztés 2012-ben kapcsolt következő fokozatra, de már látjuk a fényt az alagút végén. A zenéket ismét Inon Zur szerzi, a játék immáron teljesen 3D-ben pompázik majd.

A Syberia 3 jövőre érkezik PC-re, Macre, PS4-re és Xbox One-ra.

6.
6.
br1Koo
Ez elsőnapos vétel, annyi szent. A Syberiát a mai napig a legjobb point n click-ek közé sorolom, a Longest Journey-vel egyetemben.
5.
5.
jolvokq
szerintem a legjobb poind and click kaland játék nehéz fejtőrökkel :) kiváló és megható sztorival :) hát ja én most tavasszal vittem végig ujra a 2 részt érettebb fejjel mert én kisebb koromba is játszottam ezzel hát a fejtörök akkor engem nagyon ki akasztottak hogy nem tudtam tovább haladni végigjátszásokat néztem állandóan :D de most egy kiváló és elég jó kis fejtörök voltak nem emlékeztem egyikre se hogy hogy kell de meg csinálgattam igen és nagyon is váratós a 3 2016 játék listáim között van :)
4.
4.
markoci555
#3: (mármint nem a játékról, hanem hogy jön a 3. rész)
3.
3.
markoci555
Nem is tudtam róla. (vagy a csodálatos memóriám már törölte azokat a képeket, ha látta)
2.
2.
DarkLord
Jó volt végignézni ezt a videót a régi részekről is, sok felejthetetlen pillanat volt belerakva. Engem nem érdekel mikor csak jöjjön a 3. rész. Szerintem Benoit Sokal neve garancia a minőségre, és tuti megint egy felejthetetlen 3. részt kapunk tőle.

Ez a játék azért szerintem nagyon sok ember életében meghatározó volt, aki nem játszott vele még vagy netán nem hallott róla (Ilyen tuti nincs, de ha igen szégyellje magát :D) azonnal essen neki az első két résznek.
1.
1.
bundajj
Ideje lenne már, gyerekkorom egyik legnagyobb kaland játéka, bár a második rész jobban tetszett mint az első.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...