Rainbow Six: Siege - még tovább tart a zárt béta

Link másolása
A Ubisoft újra meghosszabbította a Rainbow Six: Siege zárt bétatesztjének idejét. A vállalat azt is bejelentette, hogy további játékosokat hívnak be a tesztbe, így még többen próbálhatják ki a multis lövöldét.

Eredetileg csak hétfőig lett volna elérhető a Rainbow Six: Siege zárt bétatesztje, azonban a Ubisoft a hétvégén meghosszabbította a mókát, most pedig bejelentette, hogy még tovább játszhatnak a résztvevők. A jelenlegi állás szerint tehát a béta egészen október 4-ig, azaz vasárnapig lesz elérhető. A vállalat azzal indokolta a béta meghosszabbítását, hogy rengeteg játékos tapasztalt szerverproblémákat, ezért úgy döntöttek, hogy több időt biztosítanak a játékra. Emellett azt is bejelentették, hogy további játékosokat hívnak be a bétába, így ők is több adatot tudnak kinyerni.


A végleges változat december 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
Hose Dorian
Srácok ki szeretne bétázni? Van plusz 4 kódom, akinek kell írjon!
3.
3.
shooter1234
Sikerült bekerülnöm nekem is a bétába, ma próbáltam ki előszőr, 2 meccset toltam, idáig bejön a játék. Bár a hálózati dolgokon van nekik mit javítani.
2.
2.
anarchoid
nekem bejott ki is lockoltam vagy 7 karit, tokeletesen futott (de csak azutan amikor kiraktam DMZ be a gepemet.. pingem rogton felezodott ettol (80-190-rol 45 re ;)) Ugytunik nagyon kenyes a kicsike a NAT ra
1.
1.
Benking
Rakás szar, fel óra alatt kb. egy meccsbe berakott, aztán mikor indulna a meccs az egész ellenfél csapatot gondolom ledobja a szerver..... Le is töröltem ps4-ről, kb amennyi időt futott abból a 40%-a szerver keresés volt....Persze amikor minden jó volt akkor a meccs közepén ledobott.... 30-40 meccsből 7 jatszottam végig kb.!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...