Még négy Transformers-film készül

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

A 2014-es Transformers: A kihalás kora több mint 1,1 milliárd dollárt termelt világszinten, így a Hasbro Studios további négy mozifilmet tervez a következő 10 évben. Az első mindjárt 2017-ben érkezik.

A Variety információja szerint Steven J. Davis, a stúdió igazgatója a cannes-i MIPCOM-on beszélt a frencsájz jövőjéről. Úgy döntöttek, hogy a következő 10 évre is biztosítva lesz a Transformers a rajongók számára. Az írókkal már a történeten agyalnak, köztük van Akiva Goldsman is, aki Oscar-díjat nyert az Egy csodálatos elméért.

Még nem tudni, hogy vajon Michael Bay rendezi-e az ötödik részt, mindenesetre Steven Spielberg producerrel már a visszatérésen gondolkodik.

37.
37.
#34: Egy franchise akkor hal meg végleg amikor sorozatot csinálnak belőle ... :DDD
36.
36.
sloth
#26: Végre valami amiben nem értek egyet veled.
35.
35.
Grabowsky30+
Az elsőt imádtam, a második elment, a harmadik már kevésbé, de ez az utolsó ez valami botrányosan moslék szar volt! Mi a ráknak csinálnak ennek még 4 részt? Vagy ha csinálnak legalább remélhetőleg nem ez a Walberges rész lesz az etalon inkább az első!
34.
34.
Paint
Szerintem is az első két rész volt a legjobb,aztán jöttek az egyre középszerűbb,és középszerűbb folytatások...hiába sajnos ez a frencsájz már meghalt,mint ahogy a Szállító is sajna. :-(
33.
33.
Blueberry
Nekem nincs bajom a transformers filmekkel,cs azon aszaltam hogy a második rész egyik fő mozzanata volt hogy a csaj szerelmet vall a gyereknek,de a harmadikban már más volt xD (nem csak a szineszno,de meg a karakter is)+ez a szamuraj/cowboy...robotok baromsagok voltak
32.
32.
Hát, engem a második résznél veszítettek el. Pedig már az első is iszonyatosan gáz volt. :( Akciófilm ? Hát nem tudom, ilyen béna kamerakezelést, koncepciótlan képvágást és értelmetlen scriptelést nagyon ritkán látni. Sokkal inkább frusztrált voltam a film alatt, mert soha nem arra koncentrált ami érdekelt volna, viszont cserébe nézhettem a tök felesleges dolgokat. Mint film, amúgy is halál idegesítő, bugyuta és mínuszos a színészi játék ( nem nullás, mert az olyan, mint ha nem lennének, vagy csak szimplán tehetségtelenek, de nem, ez valami sokkal rosszabb ). hol a dislike gomb, had nyomom iziben ! :(
30.
30.
n_csacsi
#23: Ne érts félre nem akartam komolynak beállítani ezt az egészet, habár tény és való, hogy a 4. részre lebutították a robotokat :D
28.
28.
roli33
#14: Ezen a 4 filmen kívül jön majd egy előzmény az 5. rész után, ami a Cybertronon fog játszódni és full CGI lesz. Transformers One munkacímen fut.
27.
27.
Stack
Az első rész szerintem nagyon el lett találva. Abban jó volt a story, jók voltak a karakterek, volt történet. Az autobotok értelmes személyiségek és jellemek voltak, nem ilyen kirakatai bazári majmok, akik valamilyen földi kultúrát majmolnak, (lásd szamuráj meg cowboy robot)
Szerintem azzal siklott félre a dolog hogy próbáltak egy szélesebb korosztályt elérni a filmmel a 2. résztől és ezért kellettek bele a vicces, mókás külsejű és személyiségű robotok akiken az óvodások is tudnak nevetni (mit az a 2 kretén a 2 második részben).
Azt hittem Hollywood már rájött az evok-ok és Jar-Jar Binks óta hogy ez nem jön be.
26.
26.
SLi
Helyes. A kevés valóban nézhető filmsorozatok egyike.
25.
25.
brummi
"érkezőúötödik"? Nem hiszem el, hogy nem bassza ki senkinek a szemét, hogy a kiemelt részben, ami a hírekben is látszik...
24.
24.
PaprikaJancsi
#17: Pontosan. :) Ezt kijavíthatnák.
23.
23.
Lord Vader
#20: Azért nem kell ilyen komolynak beállítani a filmet, mindenki tudja hogy nem erről szól! :D Főleg a gránátos és "japán" autobotok viselkednek értelmi fogyatékosként, a többiek csak egyszerűek mint egy faék.
22.
22.
Aanash
Csak annyi a bajom az eddigi részekkel, hogy pár repülőn meg katonán kívül nincs ténylegesen ott a hadsereg.... a várost szét rombolják, az egyik piramist ami minden tekintetben hatalmas értéket szintén szét barmolta egy óriási robot és sehol senki csak pár katona és talán 3-4 repülő, plusz én a magam részéről hiányolom az első kettő film főszereplő csajsziját, talán Megan Fox a neve ha jól emlékszem. De ezeken felül nincs bajom a Transfomers filmekkel, ha még huszat csinálnak se zavar.
21.
21.
Chrysh
#18: Nekem a szülők meg Sájáláböff arcpirítóan kínos jelentei b*szták ki a biztosítékot, különösen, amikor a második részben a szüleivel együtt költözik be szerencsétlen.

Csak úgy karmoltam a kanapé anyagát annyira fos volt az a rész.
20.
20.
n_csacsi
#17: Miért ha te Autobot lennél és önként felajánlanád az emberiségnek, hogy megmented őket az Álcáktól és éveken át küzdenél az oldalukon, majd egyszer csak pár ökör felsőbbrendű politikus kitalálná, hogy "Ja, amúgy már nem kelletek ide, húzzatok a fenébe vagy szétlövünk!" és elkezdenének ellened fordulni meg megölnék a társaidat, te nem vesztenéd el bennük a bizalmadat? :)
19.
19.
patka21991
Nem mindegy, hogy Stephen Spielberg vagy Steven Spielberg...
18.
18.
godach
#14: Az első részből az tényleg maradandó. Nekem a helikopter tetszett még nagyon, amikor leszállt és tovább sétálva, a propellerjei hátrakötve, hosszú haj formájában öltöttek alakot. Na az epic. De még a rendőrautó átalakulása is nagyon tetszett, amikor nekiszaladt és úgy gurult tovább, széthasítva a füstöt.
Lényeg a lényeg, voltak benne szép jelenetek, akárhogy is.
17.
17.
Lord Vader
#13: Az idiótás dolog nagyon igaz, az első részben még Optimus azt mondja hogy meg kell védeni az embereket, lehet hogy sok hibájuk van, de még rengeteget fejlődhetnek. 4-re mi maradt? Értelmi fogyatékos autobotok amik mindent ész nélkül lőnek és robbantanak és nyomják a hülye beszólásokat. Nem érzem a fejlődést.
16.
16.
kopic
2-ik rész volt a legjobb. Újat még nem láttam, de nem is szeretném. Tesóm is mondta, hogy iszonyat xar.
15.
15.
Lord Vader
#12: Szerintem minőségi akciófilm volt, erre értettem a minőségi jelzőt. Fényévekkel jobb az akció benne mint egy Transformers-ben és szerintem még hangulatos is volt. Egy szemernyivel sem volt benne több értelmes párbeszéd mint a Transformers és haverjaiban, de szerintem nem is kell azt a filmet túlgondolni. Mennek az autókkal, robbantás, ugrálás, gitáros csávó. Ennyi, semmi több, viszont ami, annak rohadt jó.
14.
14.
Az elso jo volt szerintem, a.kedvenc reszem az AC-130 agyuzasa volt ami kuldte rendesen a skorpioszerut a sivatagban :-) a kovetkezo reszekben mar csak faszoskodas volt, az utolsoban egyedul a suna jott be a Bates Motelbol :-) szoval tolem johet, de jobb lenne ha a cybertronon jatszodna peldaul!
13.
13.
PaprikaJancsi
Ez nagyon jó hír, remélem jól sikerűlnek az új részek is. Viszont Optimus meg Blumblebee nagyon rossz volt a Transformers 4-ben. Mindketten egy idióták voltak.
12.
12.
godach
#9: Bár, akciónak kiváló volt, azért enyhe túlzás a minőségi jelző a Mad Max-er. Már ha magát a címet nézzük. A Harag Útja címen, semmi bajom nem lett volna a filmmel, de én érdekesen várom az érveléseket, amik a néven mint MAD MAX-en kívül, mi a lószőr hasonlít, viszi tovább a régi MM filmeket? :)
11.
11.
#9: Nem hát. Nekik azt kéne észrevenni, hogy az egyszerű, könnyen befogadható agyatlan robbantgatás megfér az ennél egy fokkal értelmesebb filmekben is, lásd az első rész. Ott aztán volt ratatata bumm-bumm-bumm, de mellette valahogy volt annyira érdekes, hogy mégis megérje azt a két órát. Ha az újabb részekben az akció mennyiségét a kétharmadára vennék (csak hogy ne mondjak túl nagyot), és jutna idő egy sztorinak nevezhető valamire is, azonnal jobb filmeket kapnánk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...