Street Fighter V - PC-re is jön a második bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a Street Fighter V második bétatesztje, és ami még fontosabb, ezúttal már a PC-sek is bekapcsolódhatnak a harcba. Ezzel együtt Laura első gameplay videóját is megkaptuk.

Október 22-én rajtol a Street Fighter V bétatesztsorozatának második felvonása, és egészen október 25-ig tart majd. A legfontosabb hozadéka a második körnek, hogy október 24-től a PC-sek is csatlakozhatnak a harchoz, ekkor vizsgázik majd tehát a keresztplatformos játéklehetőség.

A Capcom leszögezte, hogy továbbra is egy bétatesztről van szó, ennek megfelelően előfordulhatnak különböző problémák a játékkal, de azért reméljük, hogy a múltkorihoz hasonló káoszra nem kerül sor ezúttal. Hogy minden klappoljon, azért mindenképpen csekkold a PC-s rendszerkövetelményeket!

A teszt során új karaktereket próbálgathatunk majd, Ken, Necalli, Vega és R. Mika mellett október 23-tól Rashid, október 24-től pedig Karin is játszhatóvá válik - a béta első körének karakterei ezúttal kimaradnak a buliból. További újdonságként debütál a rangsorolt matchmaking lehetősége, a PC-s és a PS4-es játékosokat is felvonultató ranglista, illetve a Fight Money-rendszer. Ez utóbbiról itt írtunk bővebben.

Végül vessetek egy pillantást Laurára, a játék egyik új harcosára - ő a múlt héten mutatkozott be, igaz, akkor még nem hivatalos formában.

2.
2.
Batman
Cassie Cage bedarálna mindenkit :D
1.
1.
Yonkou
Csak előrendelők tolhatják?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...