Rainbow Six: Siege - bemutatkoznak a németek

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 13.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, a Rainbow Six: Siege számos terrorelhárító osztagot vonultat fel a világ minden tájáról. Ezúttal a német GSG 9 csapatáról hullt le a lepel, amely high-tech kütyükkel felszerelve ad körmöst a rosszfiúknak.

I.Q., Blitz, Bandit és Jäger a GSG 9 fenegyerekei, és a német precizitás tetten érhető rajtuk. Róluk szól a Rainbow Six: Siege legújabb előzetese.

A multis cím bétáját mi is kipróbáltuk, a tapasztalatainkról itt írtunkAz új Rainbow Six december 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
#3 elirtam, nem frakciot akartam hanem egyseg, alakulat csak.nem jutott.eszembe a villamoson.
5.
5.
shooter1234
Eleinte nem érdekelt, de kaptam bétakulcsot, kipróbáltam, és bejött nagyon. Először féltem hátha gáz lesz ezzel a kasztos dologgal, de szerencsére jól meg lett oldva. Igazából nem is kasztok vannak (mint a battlefieldekben meg a hasonló játékokban), hanem különféle speciális alakulatokon belül eltérő karakterek. Szóval a választás olyan, mintha egy mobában választana valaki főhőst. Meccs kezdete előtt lehet választani, értelem szerűen ugyanazzal a karival nem lehet egyszerre több ember, csak 1. (Ha mind foglalt lenne, vagy nincs egy sem, akkor ott a recruit, ami az elejétől választható, külömböző nemzetek egységei vannak ott is, csak azoknak a fegyvereit nem lehet majd fejleszteni)
A választható karakterek képességei nem OP -k és nem is olyanok, hogy úgy érezd, hogy valami hiányzik. Hogy egyes karakterek milyen speciális felszerelésekkel rendelkeznek támadó és védő oldalon, arról lehetne regélni fél órán át, de a lényeg annyi, hogy minden karakternek van valami hasznos cucca, ami mindenképp előnyt jelent valamilyen téren. A bétában elég sokat kipróbáltam és egyiket sem éreztem haszontalannak vagy feleslegesnek.
4.
4.
Raam989
Btw, nekem nagyon bejott a beta. 2-3 magyar sraccal olyan jol es taktikusan lehetett jatszani, amit eddig sehol sem lattam meg. Ha rendberakjak a matchmakinget es a sok apro bugot, akkor premier napi vetel lesz belole. (mondjuk ez paradox, mert premierre ugysem fog kiderulni...)
3.
3.
Raam989
#2 ezek nem frakciok. Vannak tamadok es vedok, ennyiben merul ki a frakcio. Az osszes alakulat, osszes karaktere jatszhat egyutt fuggetlenul attol, hogy melyik alakulat tagjai.
2.
2.
Ez a sok faction mar a medal of honor warfighterben sem.jott be :-) marmint a tomegeknek :-)
1.
1.
Bazsi1
Sziasztok,

Létrehoztam egy facebook oldalt (Rainbow Six Siege - Magyar közösség)
a célja az, hogy minnél több magyar tudjon majd egy csapatban játszani és így a kényelmes komunikáció mellet normális értelmet kap a játék taktikai szempontból.
Itt a facebook oldal cím: https://www.facebook.com/rainbowsixsiegehun?fref=ts
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...