The Division - infók a dinamikus időjárásról

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 24.
  • Hír
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft elárulta, hogy a dinamikus időjárás és a napszakváltozások hogyan befolyásolják a The Division játékmenetét. Röviden: eléggé. A hideget a hőseink sem szeretik, pláne nem a vihart.

A Ubisoft egy friss blogbejegyzésben árulta el, hogy a dinamikusan változó időjárás és a napszakok nem csupán esztétikai sallangként kapnak helyet a The Divisionben, hanem erősen befolyásolják a játékmenetet. Főleg ha hideg az idő, vihar is tombol, meg éjszaka van.

Függetlenül attól, hogy a belső vagy külső területen nyomulunk, a fények és a hőmérséklet segíthetik, vagy hátráltathatják ügynökeinket. Ha egy eszeveszett vihar tombol, az korlátozza az NPC-k és a játékosok látótávolságát. Viszont ebben az a jó, hogy így nehezebben észlel minket az ellenség.


Éjjel, a lámpák fényénél könnyen lebukhatunk, ellenben a sötétbe burkolózó területeken tényleg nem láthatunk semmit, főleg ha még a kapunk a nyakunkba egy kis hóvihart is. Ahogy a napszakok váltakoznak, teljesen más hangulata lesz az adott pályarésznek, erre a fenti videó kiválóan rávilágít. 

Manhattan utcáit járva célszerű menedéket keresnünk magunknak a szörnyű zimankó idején. Az épületekbe betérve remélhetőleg kedvezőbb körülményekkel szembesülünk, megmelegedhetünk és pihenhetünk. Persze nincs garancia arra, hogy amikor újra kimerészkedünk, javulni fog az időjárás. A külső és belső területek közit váltás "zökkenőmentes" lesz a Ubisoft szerint, annál is inkább, hiszen a The Divisionben nem lesznek töltőképernyők és nem korlátoznak semmiben, már a kezdetektől fogva bárhova mehetünk. 

Ahogy azt az E3-on bejelentették, a bétatesztnek először az Xbox One-osok örülhetnek, ők már decemberben játszhatnak a játékkal, míg a PS4-esek és a PC-sek a jövő év elején csaphatnak le rá először.

A végleges változat március 8-án érkezik.

30.
30.
godach
#29: TR-t végigvittem. Army Of Two PS3, harmadik része 360-ra van meg.
Asszem, el leszek látva egy darabig :D
29.
29.
shatterhand
#6: Army of two1-3,
Tomb Raider is ha meg nem ajánlottak.
28.
28.
shatterhand
#19: Binaryt én is ajanlom. Ps3-on is kurvajo volt!!!
27.
27.
godach
#26: Semennyit, most is van ilyen grafika.
26.
26.
hadzsime
Ilyen grafika eléréséhez hány atomerőművet kell majd vásárolni?
25.
25.
godach
#23: Nem. Az a Wildlans elvileg.
23.
23.
Beniciodeltoro
Ez az a játék amiben nem lesz single player csak multi ?
22.
22.
matyi1992
Nem érdekel, hogy Ubisoftos, ezt a játékot elő kell rendelni!! :D
21.
21.
markoci555
Mutathattak volna egy éjszakai hóvihart, hogy akkor meddig látunk :)
20.
20.
Nottingham
#19: Binary Domain az elmúlt évek egyik legistenebb fedezékes TPS volt számomra!
19.
19.
bitbandita
#6: Binary Domain. Szerintem egy indokolatlanul alulértékelt játék volt. Én pc-n toltam, nem tudom konzolra meg van-e, de visszagondolva az irányításra, gyanítom igen, lehetett érezni, hogy kontrollerre lett kitalálva és a pc-s porttal nem sokat törődtek. Ha pc-n játszanál ajánlom a kontrollert. Mai szemmel nem tudom milyen lenne, amikor kijött pofásnak számított.
18.
18.
DON GONDOCS
#6: http://www.giantbomb.com/cover-system/3015-55/games/
17.
17.
fehersam
#1: Én is így vagyok vele. Megrendeltem a Sleeper Agent edition-t, és ezzel egy utolsó esélyt adok az ubinak a számomra tökig hatoló Watchdogs és AC: Unity pofánvágás után.
10.
10.
piskóta
Azért én megnéznék egy Witchwer 3 -hoz hasonló RPG-t ebben a köntösben (univerzumban). Kár, hogy ilyen online multi co-op akármit csináltak belőle. Bár valószínűleg így is jó lesz.
7.
7.
godach
Remélem az Xboxosok, nyomatják majd az infókat, milyen is lett a játék, decemberben.
6.
6.
godach
#3: Fedezékrendszerű tps lövölde? GoW, Terminator, Wanted... mi van még, amit ajánlanál?
3.
3.
dzsiádzsó
Nekem ehhez a játékhoz hatalmas reményeim fűződtek, úgy éreztem ez lehet a nextgen Gears of War-ja, szeretem a fedezékes TPS lövöldékekt és ez nagyon ott volt, amíg az első trail után nem jöttek a gameplayek.
Ez a videó most valamit visszaad, igen ilyen zenét hangulatot szeretnénk, valami különlegest, és jó co-op-t.
Talán még lesz belőle valami, bár az UBI logo eddig csak a Far Cry esetében jelentett jót...
2.
2.
giga321
#1: Én is ezt várom a Ubitól de már nem bízok bennük. Megjelenés után én várok egy 2 hetet. Addigra már kiderülnek a turpisságok.
1.
1.
Drazhar
Tudom Ubi, és menjenek a fenébe, de majd 3 éve várom és ezt nem vehetik el tőlem - én bízom a Massive-ban, hogy jó munkát végeznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...