World Trade Center - filmes trailer

  • Írta: Daks
  • 2006. május 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Oliver Stone legújabb filmje, a World Trade Center idén augusztusban kerül a mozikba - most pedig szemtanúi lehetünk az első előzetesének.
Oliver Stone legújabb filmje, a World Trade Center idén augusztusban kerül a mozikba - most pedig szemtanúi lehetünk az első előzetesének.


A film a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett szeptember 11-i terrortámadást örökíti meg Nicolas Cage és Michael Pena főszereplésével. Az általuk alakított két tűzoltótiszt az épületből segít kimenekíteni az embereket, de csakhamar rájönnek, hogy nem lesz könnyű dolguk...

13.
13.
FNorberto
Én se az amirakiakról beszélek hanem az emberekről és azok életéről. És attol még hogy Bush egy gennyláda még biztos van egy két jó arc és ne úgy nézz rájuk mint amcsikra hanem mint emberekre meg tűzoltókra akik az életüket adták egy csomó vadidegen emberért.
12.
12.
Mast3rmind
Köhöm Norberto szerinted mennyire foglalkoztak velünk valaha is nyugati államok, mint anglia és az usa? Nálunk voltak törökök, osztrákok, tatárok, nácik, oroszok... most kaptunk egy lélegzet vételnyi időt, de így is van árvizünk és sorolhatnám még... Amcsiknál, pedig volt egy polgárháború és beszáltak egy kicsit a 2. háborúba is... és ennyi... most nem tudnak mit kezdeni a fejletségükkel... és ahelyett, hogy hasznosabb dolgokat találnának föl, mint a gyorséttermek... csak fitogtatják az erejüket a rohadt szegény országban... ez kb. olyan, mint, ha egy szegény 8 éves gyereket, összeverne 5 gazdag 17 éves... remélem valaki érti az összefüggést... náluk nincs mit sajnálni ... jó-jó sajnálom azokat akik ott vesztek... de attól még itt Mao.-n több milliónyi ember halt meg a történelmek során... sokszor egy esemény által...



Remélem valaki fogta az okfejtésem... köszönöm...
11.
11.
rocko
Nem erzem magam bunkonak, csak kicsit elegem van, hogy 5 eve folyamatosan sajnalnom kell oket, mig nalunk minimum 100 ev van amit sajnalniuk kene, de egynap alatt elfelejtettek..
10.
10.
FNorberto
A bunkóknak: most nem vagytok jobbak mint amilyennek őket látjátok. Reméltem ilyenek legalább itt nincsenek.
9.
9.
wasaby44
szívszorító...xD...komolyan...xD...nemis ilyen volt...sokkal rosszabb...sok a pont...........
8.
8.
rocko
ehh az elso mondat javitast igeneyel: "Lehet en vagyok..."
7.
7.
rocko
Lehet ne vagyok a rohadek, de en valahogy nem tudom sajnalni oket. Miert is? Szerintem itt kozepeuropaban 100x rosszabb dolgok tortentek, amikrol a kedves nyugati nagyhatalom meg csak nem is tud. Sot a vilag sem..
6.
6.
FNorberto
Master te vagy egy nagyon buta ember vagy nagyon nagy bunkó!Nem tom melyikben reménykedjek.
5.
5.
Mast3rmind
Akkor vakondok lesznek? ;)
4.
4.
lewton6
csak szólok, hogy ez igaz történet alapján van, és nem menekítenek ki senkit, mert rájuk omlik az épület.
3.
3.
Mast3rmind
"Az általuk alakított két tűzoltótiszt az épületből segít kimenekíteni az embereket, de csakhamar rájönnek, hogy nem lesz könnyű dolguk." - komment: bruhahah :P Biztos idegenek támadják meg őket... aztán repkedni fognak, szuper erőt kapnak, amivel meg állíthatják, majd OsamaBin Ladent :P aki egy titkos szervezetet vezet amerikában is :P és ez csak egy fedőnév, mert ő nem már mint George Bush :P Atyám... jó, hogy egy nem tudom hány száz méter magas égő toronyból nem lesz könnyű dolguk több száz ezer embert kimenekíteniük... ez már fáj... tuti teli lesz sok csili-vili effektel :D Nah aki velem jön moziba az csak a röhögésemet fogja hallani xD



U.i.: Daks nem a hírt szidom, csak Hollwood-ot meg a sok hülyét... nálunk meg csináljanak akkor Don Kanyar-ból egy filmet :P ahogy lemészárolják az oroszok a "csúnya, gonosz" magyar népet :D ez már szánalmas :D
2.
2.
FNorberto
Végülis egyrészt visszataszító hogy ebböl akarnak kassza sikert, másrészt viszont ez emlékeztető arra hogy mi történt és hogy hányan oda vesztek. A film szerintem drámának jó lesz, olyan mint a Tűzböl nincs kiút című film.Ha megemlékezés lesz akkor jó, ha szupermozi akkor szar.
1.
1.
lewton6
Végülis ez is egy történelmi film... ennyi erővel a 2. vh-ból sem kéne filmeket csinálni.

Remélem jó lesz a film, én biztos megnézem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...