World of Tanks - megvan a PS4-es nyílt béta dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Alakul a World of Tanks PS4-es verziója, a nyílt bétateszt december elején veszi kezdetét és három napig tart. A próbalehetőségen minden PS Plus-előfizető részt vehet, még csak regisztrálniuk sem kell rá.

A PS4-es World of Tanks nyílt bétatesztje december 4-6. között zajlik majd. Nem kell feliratkozni rá, elég csupán ellátogatni a PS Store-ba a nevezett napokon és már tölthetjük is a klienst - természetesen egy aktív PS Plus-előfizetés ellenében ugorhatunk a 15v15-ös csatákba. 

A bétában elért eredményeinket átvihetjük a teljes játékba is. Ha letöltjük a klienst, egyedi skint kapunk, ha játszunk is vele, bezsákolhatjuk a M22 Locust prémium tankot is jutalomként.

14.
14.
Goaulds
Én is sok ezer játékot töltöttem el a WOT-al és azért untam bele mert HP alapú a modell, és igen egyetértek azzal hogy ha valaki periszkóját lövik folyamatosan mert csak az lóg ki is meghalsz :)
Sok ezer meccs után aki ennyit tolta az komolyan gondolja a játékot...és egy idő után ez vicc.

A Ground Force meg igen kemény! Vannak olyan játékosok már Tier 4 ben hogy világvégéről 1 lövéssel be,érve meg is haltam. És igen, azért nehéz mert itt a tudást ki lehet használni, ami egyben meg rossz mert én vagyok az áldozat 1 lövésből.
12.
12.
Aanash
A Warthunder-ben leginkább az tetszik hogy konzolos és pc-s is mehet egy csapatban. Haverokkal úgy játszottunk.
Konzolon ráadásul a free to play játékok között a leg színvonalasabb.
Ha majd egyszer újra ráveszem magam egy konzol vételére, akkor megpróbálom a World Of Tank-ot is hátha ...
10.
10.
Blazkowicz
PC-n már több mint 6000 csatát raktam a WOT-ba. PS4-en sok-sok órát adtam a Warthundernak, mégsem tetszik. Konkrétan pont a tankos része. A Repülős az bejön. Bár vannak hibái, mint minden másnak is. Semmi sem lehet tökéletes. Nem írok konkrét véleményt, mert nem akarok háborúzni. Van aki ezt szereti, van aki azt. Nálam a WOT a nyerő, és nem azért mert ezzel kezdtem. Mint mondtam sok időt adtam a Warthundernak már, mégsem győzött meg. Örülök, hogy jön PS4re is a WOT, így legalább a kanapén lazulva is tankozhatok majd. :)

Szerintem csak azért, mert valaki óriási Warthunder fan, nem kéne elítélnie a WOT-ot (Ez fordítva is érvényes). Nem mindenki egyforma. Valaki ezt szereti, valaki azt. Személy szerint utálom az olyanokat, akik csak azért sz@roznak le valamit, mert nekik a konkurencia a nyerő...
2.
2.
Guba32
#1: Akikkel én szakaszozom One-on,alig vannak 30 alatt,ebből gondolom,hogy igen.És örülök nagyon,hogy feltették One-ra is,és biztos PS4-en is sokan fognak játszani ezzel a remek játékkal...
1.
1.
Beniciodeltoro
Ezzel a fossz*rral játszanak 8 év felettiek is ? :)))))))))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...