Eltávolították a boltokból az Afro Samurai 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 20.
  • Hír
Link másolása
Maga a kiadó is elismerte, hogy a szeptemberben megjelent Afro Samurai 2: The Revenge of Kuma bűn rossz lett. Már egyetlen online boltban sem lehet megvásárolni, a készülő epizódokat pedig törölték.

Betelt a pohár Versus Evilnél: hallgattak a lesújtó kritikákra, és eltávolították az Xbox Store, a PS Store és a Steam kínálatából a Afro Samurai 2: The Revenge of Kumát. A tervbe vett folytatásból sem lesz semmi, mivel a srácok úgy ítélték meg, nem érdemes folytatni. Ami nem megy, ne erőltessük.


A CGM-nek adott őszinte interjúban a kiadó fejese, Steve Escalante kijelentette, hogy ez "a játék egy nagy hiba volt". Bizony, a tesztek tanúsága szerint a játék nem csupán hibáktól hemzsegett, de nem tetszett a rajongóknak sem, így "tiszta lelkiismerettel" már nem tudják elkészíteni a Volume 2-t és a Volume 3-at. A Versus Evil pedig nem tehet mást, sűrűn bocsánatot kér a fórumokon, és visszafizeti a vásárlók pénzét. 

Ne sajnáljátok a játékot: rosszul megírt történet, számtalan bug, bugyuta bossharcok és ingadozó framerate jellemezte.

6.
6.
Yanez
#5: Sarcasm, our best friend...
5.
5.
dcba
#4: Bar a rossz jatekok olyanok lennenek mint a Fallout 4. Igaz, h nem rengette meg a vilagot es vannak benne boven bugok, viszont aki leul jatszani vele, annak tuti, h 30-40 oraja akkor is meglesz, ha nem fogekony az ilyen tipusu jatekokra. Nem lesz ev jateka, de sztem tisztesseges jatek, amivel el lehet lenni es nem sajnaltam, h teljes arat fizettem erte. A Halo 5 meg lenyegeben mar egy multi jatek minimalis single kampannyal, nem rossz, de ertem, h miert hoztad fel. A The Order az valoban menthetetlen a maga 5 oras kampanyaval es nulla ujrajatszhatosagaval, az szegyen volt.

De sztem egyertelmuen ha technikai oldalrol nezzuk, akkor az idei ev legnagyobb fail-jet a Batman PC verziojat illeti, ekkora blamazst mar regen nem lattam.
4.
4.
Yanez
#2: The Order 1886, Halo 5, Fallout 4, ezek tutira ott lennének az esélyesek közt.
3.
3.
markoci555
Na legalább hallgattak az emberekre, sokan megirigyelhetnék őket...
2.
2.
tupaccc
Ha rendeznének most egy év legrosszabb játéka versenyt, akkor tutira több játék lenne a listán, mint az év legjobb játékainál :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...