Új Riddick-film és -tévésorozat készül

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Vin Diesel két új Riddick-projektet jelentett be, az egyik a mozifilmek folytatása lesz, a másik pedig egy TV-sorozat, amely a zsoldosok és a fejvadászok mindennapjait mutatja be. Friss játékadaptációról még nincs hír.

Vin Diesel az Instagramon jelentette be a negyedik Riddick-filmet, amely a Furia címet kapta. A rendezéssel David Twohyt bízta meg, aki már decemberben elkezdi az írást. Az elnevezés azt sugallja, hogy a történet a Furia bolygón játszódik, ez ad otthont annak a harcos fajnak, amelybe Riddick is beletartozik. Lehet, hogy egy előzményfilmmel lesz dolgunk?

A másik projekt egy TV-sorozat lesz Merc City címmel. A történet az univerzum fejvadászaira és zsoldosaira koncentrál majd, de nem biztos, hogy Riddick is főszereplő lesz. Diesel saját stúdiója, a One Race Films inkább a világ hátterére fókuszál majd. 

A legutolsó film, a Riddick 2013-ban landolt a mozikban, világszerte 98 millió dollárt termelt. Diesel jelenleg az új Halálos iramban-filmekre és az XXX: The Return of Xander Cage-re koncentrál még.

Sajnos új játékadaptációról nincs hír, a legutolsó mobilokra jelent meg két éve Riddick: The Merc Files címmel. Reméljük, az új produkciókban fantáziát lát majd a játékipar is.

4.
4.
Játék megvan dobozosan... jó... Első két film ( főleg a második ) kifejezetten tetszett... jó... Harmadik idegesítő, unalmas és nem Riddik, inkább celeb vagyok ments ki innen ... NEM JÓ! Szavazás: majd NDK alámondásos VHS-ben megnézzük, vagy film+ -on ha be merik vállalni, hogy mindenki elkapcsol... :(
3.
3.
shatterhand
A Riddick filmre inkább vmi jó forgatókönyv írót szerezzen. Az uccsó rész tök jól indult azt a fejvadász, meg a másik csapat annyira béna, amatőr brigádból állt,hogy az már fájt. Max vmi óvodás aki beszart volna tőlük, nemhogy egy Riddick (nem mintha fosott volna bárkitől is, de vicces félbárgyúak voltak).

Halálos Iramban meg mehet tovább ezerrel. Már csak a necces részeket kell kivenni (mint pl a p.walker buszos része a 7.ből, V.Diesel hidas átugrós része a 6.ból, meg Rock háttal esése 20méterről). Minden más kur.jó és maradhat.
2.
2.
crytek
Nem hogy játék készülne új.
Nem értem miért hagyták abba.Egész jó játékok pedig.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Ha a halálos iramban filmek akciója és költségei éppen jobban illenének ehhez a filmhez, univerzumhoz.Ezen volna mit bővíteni, míg azon nem nagyon.
Úgyhogy jobb volna a kettőt felcserélni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...