The Witcher 3 - most fél áron a GOG-on

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 24.
  • Akció
Link másolása
Ha még nincs meg a The Witcher 3: Wild Hunt, de keresel valami ütős címet az év végére, ennél jobb akciót nem is találhatnál: a GOG-on most fél áron csaphatsz le 2015 egyik legjobb játékára.

Új akciókkal jelentkezett a GOG, melynek főszereplője természetesen a The Witcher 3: Wild Hunt. A CD Projekt RED szerepjátékát november 29-ig 50 százalékos kedvezménnyel, 20 euróért vásárolhatjátok meg.

Akciós a sorozat többi része is: a The Witcher első fejezete 1,39, míg a második 2,89 euróért tehető zsebre, de jóárasították az új játék első kiegészítőjét, és az Adventure Game spin-offot is; az előbbi 8,89, az utóbbi 3 eurót kóstál.

Az akció részeként a D&D: Classic Bundle, a D&D: Gold Box Bundle, a Warhammer Bundle és a Star Trek Bundle is kedvezményesen lehet a tiéd.

22.
22.
Most pedig már a Steam-en is 50% !!! :D
18.
18.
#16: bocs a dupláért...

Ha tetszenek a nyílt világú kalandjátékok és még nem játszották vele akkor ajánlanám a Risen 1 ( és kizárólag az első ! :) részét. Egész szép még mai szemmel is, állítom az egyik legjobb, taktikusabb harc-rendszerrel, minden ellenség másképp támad, védhető / védhetetlen támadások, folyamatosan nehezedő ellenfelekkel ( nyilván ha az elején nekimész egy oriás-skorpiónak, meghalsz :) nagyon eltalált képesség fával, ugyan közepes történettel, de nagyon jópofa karakterekkel. ( Két tipp: pajzs nélkül sehova és válaszd az Esteban utat ( majd megérted :))
16.
16.
#10, #11, #12: Én ajánlanám, hogy kezd az elsővel, mert fantasztikus világot tár eléd, izgalmas történettel, nagyon jó párbeszédekkel és karakterekkel. Mivel van belőle magyar szinkron, ami külön mulatságos, mindenképp megfosztod magad egy élménytől... ( katona mondja: "ööö én még sosem harcoltam, be vagyok kicsit rezelve, mert ott vannak azok a halottizék" , vagy a bolond téglagyáros: "bah bah bah, 6 éves koromban fejemre esett egy tégla. azt játszottam, hogy feldobom a téglát, alá kell állni hatig számolni és elugrani..." :)))

Másfelől sokan kiállnak a második rész mellett, hogy jobb a harcrendszere, hát egy fenéket jobb. Az elsőben legalább volt ritmus, míg a második eszetlen csapkodásba fullad és ugrálásba. Sokkal jobban játszható az első és a főzetek is sokkal jobban működnek. Az első sokkal jobban ki van balanszozva ( az első bossfight ( sátánkutya ) egy kicsit erős, de utána szépen ível felfelé ), a második nehézsége viszont össze-vissza ingadozik. Néhol teljesen esélytelen szituációkban is belefuthatsz spontán aztán reload ( főleg az elején, ami nagyon frusztráló tud lenni ), bár legalább a bossfightok sokkal taktikusabbak... A vicc az, hogy a kettőben a leghatékonyabb harcmodor, ha futkározol körbe körbe, dobálod a csapdákat és bombákat és csak akkor állsz meg csapkodni, ha lebénítottad az ellenfeled. A főzetek normálon semmit sem érnek ( kvázi érezhetetlen a különbség), hardon is épphogy. Direkt visszatöltöttem több harcot mindkettő részben és azt éreztem, hogy az egyben simán levernek főzet nélkül, a kettő meg vagy automatikusa balanszol a játék ha bénázom vagy minimális bónuszt ad...

Kezdj az elsővel, juss túl Kaer Morhen-en ( első ( "tutorial" ) pálya ) le a faluba és juss be Vizimába, majd ha még mindig nem tetszik, akkor állj neki a kettőnek! :)
12.
12.
drat576
#11: Még annyit hogy azért se rossz 5let a 2-vel kezdeni, mert tovább tudod vinni a mentésed a 3-ba. Az első rész mentéseit is be tudod rakni a 2-be, de én nem vettem észre sok kihatást.
7.
7.
hedzsooo
#6: Nem csak az árfolyamot kell figyelembe venni az árak változásánál... Akkor pl. nálunk minden MARHÁRA olcsó lenne, DE sajnos nem az.
6.
6.
dcba
Angliaban az a 20 euro az 25 font. Nem is tudtam, h az euro erosebb mint az angol font :D.
5.
5.
anarchoid
Ha penteken nem lesz ertelmes dolog steamon / xboxon, ezt megveszem ;)
4.
4.
Goty? Nem, én csak egy hasonló akcióra várok Steam-en, mert szeretem ha egy helyen vannak a cuccaim. Ezért is haragszom az Ea-ra mert sajnálják a Valve-tol az a 30%-ot, pedig pont az hiányzik a Half-life 3 költségvetésből... ;D
1.
1.
moonborn
Akinek eddig még nincs meg a szerintem a GOTY kiadásra vár :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...