Nem bírták a PSN szerverei a Black Friday-rohamot

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony Computer Entertainment nemrég megerősítette, a PlayStation Network szerverei sajnos nem bírták a Black Friday okozta rohamot. A baj szerencsére gyorsan elhárult.

A PlayStation online felülete, a PlayStation Network ismét nem bírt megbirkózni a hirtelen rászabadult óriási rohammal. A Sony meg is erősítette, hogy a szolgáltatás azért elérhetetlen vagy azért bizonytalan a működése, mert a szerverek egyszerűen nem bírták a Black Friday miatt rájuk szabaduló felhasználói tömeget.

A szolgáltatás státuszának honlapján most már az olvasható, hogy minden funkció működése helyreállt, így ismét zavartalanul lehet játszani vagy leárazott termékeket vásárolni.

20.
20.
delphijos
#19: Szerintem arra gondolt hogy nincs egységes store, pl. USA store-on nem tudsz ithoni bankkártyával fizetni, sőt még ha itthoni címre van regisztrálva a Paypal account, akkor az sem megy.
19.
19.
#12 CIB internetkartyat hasznalok, olyan mint a bankkartya csak virtualis, azzal semmi gondom nem volt meg!
18.
18.
PaprikaJancsi
Ránéztem, és elég jó akciók vannak, majdnem ugyanaz mint Xbox-on.
16.
16.
zozo76hun
azert nem volt olyan rovid, mar tegnap este sem mukodott rendesen, es ma hajnali 5kor ujra probaltam de meg kora reggel sem ment. eszmeletlen hogy valami kis szello jon egybol megborl az egesz szar. vegul sikerult vennem witcher 3-at mert mar mukodik, de azert kapja be a sony. azert emlekezz vissza mikor betamadtak a psn-t 2 hetig vagy meddig allt (!), asszem karacsonykor is kapott mindket halozat (psn/live), az live fel nap utan mar ment a psn meg vagy 2 napig konec. ha mar fizetos radolgozhatna a sony hogy mukodjon is ha kicsit viharosabb ido jon ra.
15.
15.
kamgecam
#10: "A szolgáltatás státuszának honlapján most már az olvasható, hogy minden funkció működése helyreállt, így ismét zavartalanul lehet játszani vagy leárazott termékeket vásárolni."

Nálam sem volt semmi bibi.(biztos azért mert mi "elvakult ps-hívők" vagyunk) :D
Több helyen olvastam hogy nagyon rövid fennakadás volt csak.Örülök hogy ilyen gyorsan reagált a sony.
Wolfi kár hogy nem akciós a magyar store-on tuti vétel lenne.
14.
14.
DON GONDOCS
Amúgy mit panaszkodtok? Többször kell előfizetni a plust hogy legyen sanyinak pénze szerverekre :)
13.
13.
DON GONDOCS
#12: Én bankkártyával fizetek és semmi gond nem volt még.
12.
12.
blountex
#10: Ja, amcsiban könnyű, ott a Paypal, mi meg baszakodhatunk a szaros feltöltőkártyával, de úgy az egésztől elmegy a vásárlási kedvem mikor venni akarok valamit, mert szar az egész rendszer. Nem hogy egységesítenék mint a Steam és Origin stb.
11.
11.
zozo76hun
Yanez: biztos azert mert te ps-es vagy en viszont csak az ocsemnek vettem volna jatekot, es tudja a rendszer hogy nem vagyok hithu ps-hivo. :)

de azert krimi hogy mennyire megborul idonkent a rendszer, meg ma reggel sem tudtam bongeszni a store-t, a kereso meg a mirror's edge-t sem talalta meg. krimi az egesz.
10.
10.
Yanez
#9: Én a Wolfenstein New Order-t, a The Old Blood, és a The Order 1886-ot vittem fillérekért. Több, mint 100 giga tartalom, kb másfél óra alatt (talán még hamarabb is) lejött. Mind a vásárlásnál, mind a letöltésnél, probléma egy szál se.
9.
9.
DON GONDOCS
Beis zsebeltem gyorsan még 01.00-kor a Binary Domaint és Yakuza 4et. Mondjuk csak az 1iket töltöttem le, akkor nem volt probléma.
8.
8.
zozo76hun
Most neznem a store be sem jon. kesz krimi az egesz. tegnap nem lehetett rakeresni rendesen, a Witcher 3-at meg sem talalta a kereso.
7.
7.
delphijos
Az USA store-on az akciók mellett még lehetett 10 és 15 százalékos kupon kódot is "találni". Gyenge ember vagyok, nem tudtam nem kihasználni.
5.
5.
deda1993
Nekem annyi problémám volt,hogy ha szüneteltettem a letöltést és újra elindítottam várni kellett míg elindul. Amúgy valamilyen akció mindig van. Lefogadom, hogy amint ennek az akciónak vége újabb jó akciók is lesznek.
4.
4.
zozo76hun
#2: olvasd el a cikket azt' rajossz! :)
3.
3.
shatterhand
Pedig nem volt rendkívüli. 2-3havonta be lehet szerezni jo aron játékokat. Ha másért nem mert van húsvét,karácsony,Halloween,tavaszi-nyári akciók. Regi nagy AAA címek ps3-on is 5font alatt.
De a rendszerük tovabbra is szar. Pedig most mar fizetős is ps4en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...