Tony Hawk's Pro Skater 5 - úton a többi verzió is

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A szemfülesek már láthatták a heti játékmegjelenési listában, de a jegyzőkönyv (és a lassan induló hétfő) kedvéért álljon itt külön hírként is: a héten kerül boltokba a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata.

Habár a Tony Hawk's Pro Skater 5 PS3-as és Xbox 360-as változata eleve később érkezett volna, mint a szeptember végén megjelent PS4-es és Xbox One-os, végül a novemberi megjelenésről is lemondtak a készítők, annyi javítanivaló volt a katasztrofálisan sikerült játékon.

De tényleg, az új Tony Hawk, elsőnapos javítása méretesebb volt, mint maga a játék, és ezek után kaptunk még egy 7,8 gigás csomagot - igaz, ebben már friss tartalom is volt. Ezek után bele sem merünk gondolni, hogy milyen lesz az előző generációs változat, de reméljük, hibátlanul és megfelelően optimalizálva kapjuk majd meg.

A játék egyébként december 15-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, és bár ez az amerikai premier dátuma, valószínűleg nekünk sem kell sokat várnunk, és a szokásos egy-két napon belül lecsaphatunk rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...