Milyen PS2-es játékokat látnál viszont PS4-en?

Link másolása
Erre a kérdésre keresi a Sony a választ Twitteren. A cég azt szeretné megtudni a játékosoktól, hogy melyek azok a PS2-es játékok, melyeket újrajátszanának PlayStation 4-en is.

December eleje óta immár PlayStation 2-es játékokat is megvásárolhatunk PS4-re, és egy hivatalos emulátor segítségével felskálázva játszhatunk a többéves játékokkal. Nyolc játék (köztük a Dark Cloud és a GTA-sorozat) már megvásárolható a Store-ban, azonban a Sony újabb címeket szeretne hozzáadni a kínálathoz.

PS2-re rengeteg játék jelent meg, így nem csoda, hogy még maga a Sony is alig tud választani az óriási felhozatalból, ezért a játékosokat hívta segítségül. A Twitteren kérték meg a rajongókat, hogy a "#PS2PS4" hashtaggel ellátva jelöljenek meg olyan PS2-es játékokat, melyeket szívesen játszanának PS4-en is. Nagy eséllyel a legnépszerűbb címek hamarosan elérhetőek lesznek a Store-ban.

Ti milyen PS2-es játékokat látnátok szívesen PS4-en?

41.
41.
fikalika
#40: #40 hol látol te ott ps2est? Mert én még egyszer sem láttam, ha beirva keresem sem...
40.
40.
fikalika
Gyűrűk ura 1,2,3,harmadkor
38.
38.
#36 a storeban a dealseknel lathatod oket egy oldalon, de akar neten is nezheted bongeszoben, onnan.is lehet venni is meg gepre toltetni is.
37.
37.
A ps plust en azert javaslom,.mert a store araibol rendszeresen lecsippent, neha nem is keveset. Sztem osszessegeben megeri.ha foleg onnan.vasarolsz majd.
36.
36.
Cipo3
Meg tudja mondani valaki, hogy lehet hozzájutni PS2-es gamékhoz? Rákerestem a store-ba, de nem találtam.
35.
35.
Animejetix
32.
32.
patka21991
A Gyűrűk ura, Harmadkor
31.
31.
Krezy
Arpika85
Gondolom akkor pc n ismered a steamet :D Konkrétan ugyan ugy működik a dolog mint ott vagy akár a googleplay en. Nem tudom hogy milyen bankkártyát fogad el sajnos mert feltöltö kártyát használok.
A ps plus csak ahhoz kell hogy online játszhass ,netezni, ps storeozni ,party chatelni stb tudsz sima net kapcsolattal akár wifirol is :) Ha meglesz a géped vegyél föl barátnak tudok segiteni pár dologban ,nekem se régóta van mondjuk ps 4 em de nagyjabol jartas vagyok konzol téren ps1től kezdve :D ID-m : Dmk_hun
29.
29.
shatterhand
Csakis Black. Gow meg mas kapott hd kiadást de Blacknek meg folytatása se volt es nem is ertem miert???
28.
28.
Angelwing
Semmilyet!!! Csináljanak új játékokat ne a régiekkel foglalkozzanak! Nehogymár megint visszafele ballagjunk emberek!
27.
27.
dante92
Az összeset Sony, az összeset! :)
26.
26.
Norbiii
25.
25.
KeXxX
24.
24.
Aanash
Legacy Of Kain-t szívesen látnám, esetleg a Burnout részekből is.
Viszont nagyon nem örülök annak, hogy ennyi a remastered meg hasonlók.
Persze tudom, ha nem érdekel, nem veszem meg, senki nem kényszerít rá.
Csak a pár forintos címek jobbak mint a AAA-s címek nagy része.
Jobban élveztem egy Flower-t, The Unfinished Swan-t vagy egy Journey-t mint teszem azt egy Cod Black Ops 3-at. Azokban a pici címekben érezni hogy szívvel lélekkel rakták össze őket, az utóbbiból meg árad a lehúzás.
De ez csak egy troll véleménye.
20.
20.
cannondale
GTA4 (NYC)
PS3-ról át PS4-re.
19.
19.
mamgu
Silent Hill 2 szerintem a legjobb volt a sorozatban, SSX3 ezt nagyon szerettem és most semmi hasonló nem látszik, Primal-nak voltak hibái de marhára bírtam a főszereplő mozgás animációját az egyik első jól animált karakter volt szerintem annak idején, meg a koncepció is tetszett, a többi így úgy (JAK, RATCHET-ek, Tomb Raiderek) elérhető.
18.
18.
PRIMAL
BLACK
RATCHET-összes
JAK-összes
SLY RACCOON-összes
GOW 1-2
ONIMUSHA-összes
DEVIL MAY CRY- 1-3
RESIDENT EVIL-összes
PRINCE OF PERSIA-összes
FATAL FRAME-összes
és még sorolhatnám nagyon sokáig.A "gond" az hogy én ezekért soha a büdös életbe nem fogok fizetni,PS2-őn rongyosra játszottam mindent ami kellett.
De akinek nem volt PS2-je annak rengeteg kötelező/ajánlott cím van....


Am érdekes XBox-nál a visszafelé kompatibilitással senki nem lázadt....K3yun.gif
17.
17.
Norbiii
GTA San Andreas
Resident Evil 4
Ratchet and Clank
Cartoon Network Racing (imádtam...::D)
NFS Carbon
Fifák
Worms 4

stb.....Nintendós létemre a Ps2-es korszakot imádtam! :)
16.
16.
NECROSMOKE
En Monster Huntert jatszanam szivesen, de lemezes kiadasban+trofea tamogatassal.
Ezek nelkul szart sem er az egesz, mert PS2-on megvan es barmikor jatszhatom.
15.
15.
Judoka88
Én inkább ps3-ról választanék. Mégpedig a F1 race stars-t. Nagyon jókat ökörködtünk vele 6-od magammal :)
14.
14.
vorosm10
Én örülök ennek de viszont azt nem értem, hogy ps3-mas játékokat miért nem hoznak át! például Cod MW2 amiért már párszor indult kampány, hogy hozzák át új generációra! Jó a kezdeményezés csak megint a kivitelezéssel vannak gondok! De azt is megkockáztatom, hogy csak azért csinálják, hogy ne érezzük azt megint, hogy az xbox többet ad a felhasználóinak a pénzükért...
13.
13.
LAZLOW20
Nem azért vettem PS4 et hogy 15 éves játékokkal játszhassak amiket már egyszer amúgy is megvettem,arra ott van a Ps2.Ha a Sony igy folytatja a üzletpolitikáját akkor 15-16 év elvakult hüség után én váltani fogok.
ui:Nem remastered verziókat meg emulátort szeretnék hanem új cimeket és exclusive játékokat(tudom hogy nem olyan egyzserü)na meg gyorsabb Ps network-ot.
12.
12.
dcba
#11: Sztem ebben total igaza van, mert ami ebben a generacioban megy, az egy vicc kategoria. Anno amikor kijott a ps2 ill a ps3, 2 ev elettartam utan mar mindenkinek legalabb 10-20 jateka volt minimum es nem keves exkluzivval, ami az akkori kornak teljesen megfeleltek, sot nemelyikuk nem kicsit elozte meg a korat, mig most az uj csoda konzolokon 2 ev utan nemhogy javulast nem lat az ember, de egyenesen szanni valo ahogy midnen azzal van tele, h ilyen remaster jon, meg olyan, meg elozo generacios tamogatas. Aki ps2-3 jatekokkal akar jatszani, az vegyen elozo genes gepet, a ps4 az arra valo, h ps4 jatekokat vigyen.

Felreertes ne essek, en is orulnek ha az osszes eddigi ps jatekom menne 1 gepen, de akkor az nem ps4, hanem vmi mas. A ps4-et azert vette az ember mert elvarta volna, h jojjenek a nagy cimek, de semmi mas nincs csak 900p, 25 fps-sel meg 3-4 ora jatekidovel, fizetos multival es remasterrel. Itt az a gond, ami mindennel manapsag, h mar senkit nem erdekel a minoseg, a Sony csak a zsebet akarja tomni, minimalis munkaval, a jatekosok meg kezdenek egyre igenytelenebbek lenni es nem restek kifieztni akar 100 dollarnal is tobbet egy jatekban, csakhogy kecskes vagy csirkes mintas pancelban lovoldozzenek.

Sajnos nagyon rossz iranyba halad a gaming vilag es en mint aki szinte a legelejetol ott voltam (meg toltam pong geppel c64vel, amigaval stb) nagyon kezdek kiabrandulni abbol ami manapsag megy.
7.
7.
godach
#4: Annyiba nem áll helyt a mondanivalód, hogy "amennyi idot, energiat elcsesznek a regi cuccok leporolasaval".
Ha valaki tényleg időt/energiát fordít rá, akkor az már megéri.
Mondjuk az esetek 90%-ban nem. De ott meg látszik is, mennyit fektettek bele.
Eddig max a GTA5-re tudnám azt mondani, hogy a nexGen-re írás, elvett a 6-nak az idejéből. Mondjuk, nem igazán félek attól, hogy a R*-nél nincs kapacitás.
Értsd... Attól, hogy most felújítják a Commandos 2-őt és kiadják PS4-re, nem azt jelenti, hogy ezért nem készül a Commandos Strike Force 2, PC-re...
4.
4.
izolee69
#3: Ertem en, de sokszor az az erzese az embernek, hogy amennyi idot, energiat elcsesznek a regi cuccok leporolasaval, annyival inkabb uj fejlesztesekre is koncentralhatnanak (es itt most direkt nem is hoztam fel az ujabb rokabor lehuzasat, pedig lassuk be...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...