Egy elfeledett Rare-projekt: Dream

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 23.
  • Videó
Link másolása
A Donkey Kong Country és Banjo-Kazooie között egy Dream nevű játékon dolgozott a Rare csapata, ezt a projektet azonban sosem fejezték be. Most egy hosszabb videóban értekeznek a készítők az elfeledett címről.

A Dream: Lands of Giantsről már hallhattunk korábban is, most azonban egy közel tízperces videóban mesél nekünk a Rare az eredetileg SNES-re szánt, majd N64-re költöztetett kalózos RPG-ről. A projekten körülbelül 16 hónapon keresztül dolgoztak a srácok, és a Donkey Kong Country motorjával indulva szerettek volna összehozni egy izometrikus, meseszerű kalandot.

A Dreamet végül túlzottan ambiciózusnak találták, és nem is tartották túlzottan szórakoztatónak, ezért döntöttek úgy, hogy újragondolják a projektet, nagyobb hangsúlyt fektetnek a platformer részekre, és belevágnak a Banjo-Kazooie munkálataiba. Érdekesség, hogy a főhőst is innen vitték magukkal, a Dream főszereplője ugyanis - egy-két újratervezés után - maga Banjo volt.

A Rare legközelebb a Sea of Thieves nevű játékkal bizonyíthat, ami - micsoda véletlen - szintén kalózos körítéssel várja majd a játékosokat.

1.
1.
tardisen98
Rareware - Rare Good Games
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...