GTA V - továbbra sincs esély single DLC-re

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 19.
  • Hír
Link másolása
Amíg akár napi nyolcmillióan is nyüstölik a GTA V online játékmódját, nagyon kicsi rá az esély, hogy egyjátékos DLC-t kap a 2013-ban megjelent új felvonás. Ezt most a Michaelt játszó színész, Ned Luke is megerősítette.

Még mindig elképesztő népszerűségnek örvend a Grand Theft Auto V online játékmódja, amit hetente akár nyolcmillióan is nyüstölnek, így nem meglepő, hogy a Rockstar inkább ahhoz, nem pedig az egyjátékos módhoz készít bónusz tartalmakat.

Pedig a csapat a 2013-as megjelenést követően megerősítette, hogy a játék három főhősének története valamilyen DLC formájában folytatódni fog, de miután a teljes stáb a Heist mód újabb és újabb frissítésein dolgozik, erre egyre kisebb az esély.

Egy hete ugyan felcsillant a remény, hogy hamarosan mégis megérkezhet a beígért sztori DLC, a játékbeli Franklint alakító Shawn Fonteno ugyanis egy olyan képet posztolt, amelyen a háttérben a Rockstar irodája látható, ő maga pedig teljes mocap cuccban pózol.

A felkorbácsolt kedélyeket végül a játék másik főszereplőjének, Michaelnek a szinkronja, Ned Luke hűtötte le, miután a Facebook-oldalán feltett rajongói kérdésekre megerősítette, neki tudomása sincs arról, hogy bármi is készülne a GTA V kapcsán. Így jelenleg leginkább azzal szeretne foglalkozni, hogy találkozzon a rajongókkal, így a jövőben több találkozóra szeretne ellátogatni.

10.
10.
Heldengeist
#9: A VC-t én is. Szerintem többet játszottam vele, mint az összes többivel együttvéve.
9.
9.
Caleon
#8: Én a Vice City-t imádtam. Sokáig a San Andreas-t is, sőt a country-környezete és a zenéi a kedvenceim voltak. Csak az a sok sims-es baromság idegesített benne, illetve egy ponton meguntam, mert sajnos belementem a területfoglalósdiba, ami piszkosul repetitívvé tette. És amikor aztán a területeket ÚJRA el kellett volna foglalni, akkor mondtam, hogy ennyi.

Számomra egyértelműen a GTA 5 a favorit.
8.
8.
Heldengeist
#6: Nekem meg pont a San Andreas nem jött be. Legalább négyszer nekifutottam, egyszer nem fejeztem be. Ezek után kétlem, hogy bennem lenne a hiba. Szerintem az volt a rossz irány, és a V-öt nagyon jól eltalálták.
7.
7.
Chrysh
#1: Számomra is hihetetlen, hogy mennyire taszított a Bully játékmenete...egyszerűen ez a GTA suliverzó egyáltalán nem jött be.

A GTA IV-et meg azóta se tudom kiheverni, a sokadik menj oda és öld meg/rabold el küldetésnél meg már eret pattintottam volna, vagy visszasírtam volna a mérföldekkel változatosabb küldetéseket a SA-ból vagy a Vice Cityből
6.
6.
kopic
#5: Mai napig inkább a San Andreast rakom be,ha kedvem támad a GTA-hoz.

En is.
5.
5.
x360player
Nem volt annyira rossz az V,de nekem sem jött be ez a 3 karakteres dolog....egyszer végigjátszottam,oszt' annyi.
Mai napig inkább a San Andreast rakom be,ha kedvem támad a GTA-hoz.

RDR pedig az előző generáció legjobb játéka az én szememben,egyszerűen megunhatatlan. Ne is legyen belőle új rész,mert nincs pénzem PS4-re. :D
4.
4.
KeXxX
#1: Szerintem csak a multiplayere lett ótvar szar.
3.
3.
Macifasz
#1: Hát nem tudom, nálam az egyetlen GTA a ÍVice City mellet, amit végigvittem (nem is egyszer). Tetszett a sztori, a karakterek, úgy az egész magába szippantott azonnal. Ellenben pl. az RDR nem tudott annyira magával vinni, pedig alapjáraton imádom a westernt mint műfajt. A Bully meg nekem kimaradt.
2.
2.
kopic
Egyébként lehet nem is lenne túl sok értelme, mivel nekem már a sztorija sem jött be annyira, csupán egyszer játszottam végig. A SA-é szerintem sokkal jobb.
1.
1.
dzsiádzsó
Nekem inkább egy RDR, Bully kombo jöhet, ez GTA fostalicska lett amúgy is, remélem a következő nem jön hamar, mert nagyon rossz az irány...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...