Homefront: The Revolution - akcióban a co-op

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 31.
  • Videó
Link másolása
A héten mutatkozott be a kalandos utat bejárt új Homefront, a The Revolution kooperatív módja, a Resistance. A Polygon jóvoltából most akció közben is megnézhetjük.

A hét elején jelentette be a Deep Silver, hogy a Homefront: The Revolution a kampány mellett egy online kooperatív játékmódot, a Resistance nevű játékfajtát is tartalmaz majd. Az egyjátékos módtól teljesen független módban ellenállóként különböző küldetéseket teljesíthetünk, összesen négyfős csapatokba verődve. Teljesen személyre szabhatjuk karakterünket, miközben a sikeresen teljesített küldetésekért cserébe új fegyverek tervrajzaira vagy éppen új képességekre tehetünk szert.

Ez utóbbiakból egy kis ízelítőt is tudunk mutatni. A Polygon felvételén az Infiltration névre keresztelt küldetés látható, ahol csapatunknak élelmet és lőszert kell szereznie, majd el kell kötnünk egy szállítójárművet.

Az Egyesült Államokban május 17-én, Európában pedig május 20-án fog megjelenni a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő Homefront: The Revolution.

21.
21.
Stranger
Van egy sikeres játék, esetünkben a Payday 2 és most azt próbálják lemásolni a kiadók. Ugyan úgy feladatokat kell megcsinálni egy kissé nyitott pályán, 4-en, ugyan úgy beszélnek hozzánk és mondják az utasításokat, ugyan úgy fegyverek és skillek szerzéséről szól (többnyire) egy pálya megnyerése, stb.
Jó látni, hogy elkezdtek co-op játékokat csinálni, de összességében ebben sem jó hangulat, sem új ötlet nincs. Elég közel van a megjelenés, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle...
20.
20.
kopic
#19: *akkor
19.
19.
kopic
#2: Egyetertek maximálisan !
Halo 1-2 legendary fokozaton, osztott képernyőn, tesómmal, utobbi resz eseteben, ha valamelyikunk meghalt, akkor szepen visszadobott checkpointra, szoval ment rendesen az anyazas.:D Time Splitters future perfect (CoD, Halo multijat alazza), Serious Sam X classicos resze multiban, kampányban ( foleg a Katedralisos pálya) is durván ott van. Istenem...regi szep idok.

roli33: Ha van X classicod, orr: Serious Sam, TS: Future P., Halo 1-2, Metal Slug. 360-ra GeoW 2-3, Halo bármelyik resze (első, másodikat ugyanugy beolvassa).
17.
17.
KőbányaKispest
Nem tucat, még annál is rosszabb. Azok legalább jól néznek ki, de ez még ocsmány is.
15.
15.
l4cyk4
#10: Nem tudsz vitatkozni, mert nincs min vitatkozni. Te meg akarod magyarázni a nyilvánvalót akkor, amikor azt senki sem kérdőjelezte meg. Felteszem újra a kérdést: Írtam én olyat, hogy többet fogsz látni?
10.
10.
godach
#9: Ha előttem áll egy nagydarab ember, és kitakarja Orbán Viktort, vagy hátrébb állok és egy velem egy súlycsoportú ember áll előttem és ugyanannyit takar ki Vikiből, akkor sem látok többet. Nem akarok vitázni, de még mindig azt mondom, ha kicsibe vagy nagyba látod az almát, akkor sem fogsz mögé látni. Próbáltam, beszívtam.
Nem fog egy nagy képernyős tv split screenben nagyobb élvezetet nyújtani.
9.
9.
l4cyk4
#8: Írtam én olyat, hogy többet fogsz látni?

"Ugyanannyit, csak kisebbe, vagy nagyobba."

Szóval még is csak számít a képernyő mérete. A jelenleg tárgyalt esetben meg végképp.
8.
8.
godach
#4: Mind1 hány inch. Ugyanannyit vesz el, amennyit ad. Szerintem nem fogsz többet/kevesebbet látni. Ugyanannyit, csak kisebbe, vagy nagyobba.

#medson
Pedig tegyetek egy próbát. 30-ért már be lehet szerezni egy kicsit vastagabb LCD-t, HDMI-vel. Simán ver mindent, de csak akkor tapasztalod, amikor tapasztalod. Na ezt jól megmondtam, de próbáljátok be.
Haverom igen konzervatív. Jól bevált 15+ os életkorú tévéjét, nyüstölésemre se váltotta le. Aztán elcsaltam egy hétvégére játszani, kicsit megitattam és megmutattam mit is tud egy 127 centis LG. Következő héten, hasonló paraméterű Bravia virított a hálójában ;)
7.
7.
l4cyk4
#5: Nem is írtam olyat, hogy kisebb TV-n játszhatatlan!
6.
6.
Dark_Temptation
Mi ez a szar?? :-o
5.
5.
medson
#4: Ugyan már mi haverommal a mai napig a kis katódsugaras on játszunk többnyire, nem mondom hogy nem lenne jobb nagyobb TV n, vagy hdmi vel, de aki nagyon akar játszani azt nem zavarják az ilyesmik.
4.
4.
l4cyk4
Kár, hogy valószínűleg a kalózkodás miatt, egyre több ilyen játékból marad ki a LAN-támogatás.

#2: Csak egy tipp: Relatíve kevés vásárlónak van 42+ inch-es megjelenítője, amin kényelmesen elfér az osztott képernyős coop mód.
3.
3.
roli33
#2: Ez így van. Szerintem is jobb az osztott képernyős coop, mert ott van melletted a haver, plusz akarva akaratlanul is ránézel az ő szemszögére is. Egész más élmény. Aki tud egy pár jó kis osztott képernyős shootert, nyugodtan meg is írhatja!
2.
2.
jardo
Én csak azt nem értem, hogy offline, osztott képernyős coopot miért nem lehet csinálni? Nem feltétlenül ennél a játéknál, hanem úgy általában, A legjobb játékos élményeim mind osztott képernyős játékok voltak, olyankor szórakoztunk a legjobban. Ehhez képest, mostanság alig van ilyen.

Nem pedig random emberekkel bohóckodni...

Igazából ez most csak azért jött így ki belőlem, mert pl. ahol lenne ismerősöm az online coophoz, ott meg valamiért egyikünk sem tudott csatlakozni a másikhoz (AC Unity, FC4, hogy csak kettőt mondjak). Na mindegy,
1.
1.
zimonyini
Hihetetlen, hogy ezt a középszerű semmit mentették meg... Minek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...