The Division - a döntés a Te kezedben van

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 10.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából újabb tartalmas játékmenet-bemutatóval jelentkezett a jövő héten minden platformon bárki számára kipróbálható The Division. A friss felvétel azt mutatja be, mennyire lehetünk kreatívak akció közben.

Tegnap hivatalossá vált, hogy a The Division jövő héten publikus bétatesztet kap, így azok is kipróbálhatják majd a játékot, akik korábban nem rendelték elő, vagy nem jelentkeztek a zárt bétára. A próbalehetőség február 18-án indul Xbox One-on, majd egy nappal később PC-n és PlayStation 4-en is.

És ez a publikus megmérettetés arra is tökéletes lesz, hogy a lenti videóban látottakat magunk is kipróbáljuk. A The Divisionben ugyanis számtalan módon oldhatunk majd meg szorult helyzeteket. 

A The Division március 8-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ráadásul itthon magyar felirattal lesz kapható a játék.

4.
4.
kamgecam
#3: Ajánlom figyelmedbe ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=UKtjDDsO6Y4

Ez pedig én vagyok ahogyan Division Boogie-t járok! :D (szemét haver felvette:) )
https://www.youtube.com/watch?v=ZNFy-5Ch-T8
3.
3.
Nekem felemás nagyon, hol megtetszik a téma, hol megint unalmasnak tűnik a sima emberek elleni lövöldözés. Hol tetszik a környezet, hol nem, és nekem egyik legnagyobb kérdés, hogy mikor válik unalmassá, olyan lesz-e mint például a Destiny, amiben nagyon tetszett a környezet, a gunplay, aztán repetitív lett, le is maradtam gearekben, frakciók támogatásában, mit tudom én, és meg is untam a multi részét is. Ha itt is ez vár rám akkor nem kéne beruháznom rá, de nem tudom így eldönteni, még egy próbát teszek a nyílt bétában, hátha.
2.
2.
Xtras
Sok FPS után nekem felüdülés lesz most ez a TPS, én várom. Annyira szar nem lehet.
1.
1.
Caleon
Érdekes ez a játék. Totál nem érdekelt, éppen a flém hívta fel rá a figyelmem. Most már mindenféle fórumon azt olvasom, hogy összességében sokkal többen elégedettek a bétával, mint ahányan nem. Az index írta, hogy sok mindent kell még csiszolni benne, de az alapok elég erősek. De más fórumokon is sok a pozitív visszajelzés.
Kiváncsi leszek a megjelenés után egy-két héttel milyen vélemények lesznek róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...