Mass Effect: Andromeda - távozik a vezető író

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 16.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Újabb fontos szereplő távozott a BioWare-től, ezúttal Chris Schlerf, a Mass Effect: Andromeda vezető írója jelentette be, hogy elhagyja a fejlesztőcéget, és a Bungie-hoz igazol.

Chris Schlerf a Twitteren erősítette meg, hogy elhagyja a BioWare-t, és átmegy a Bungie csapatához. Mint mondta, karrierje legjobb tapasztalatait szerezte Mass Effect: Andromeda munkálatai közben, és rendkívül büszke, hogy a projekt részese lehetett. Azt is hozzátette, hogy el fogjuk dobni az agyunkat tőle.

Schlerf csatlakozását 2014 novemberében, az N7-napon jelentették be, az úriember azelőtt a 343 Industriesnál dolgozott a Halo 4-en. Rövid időn belül ő a harmadik fontos munkatárs, aki otthagyja a BioWare-t: decemberben Chris Wynne, a Mass Effect: Andromeda fejlesztési igazgatója jelentette be a távozását, januárban pedig David Gaider, a BioWare veterán írója dobbantott a cégtől. Neki nem volt köze a Mass Effecthez.

A Mass Effect: Andromeda megjelenése egyébként egy éven belül esedékes, de tippre már az év végére befuthat.

7.
7.
KőbányaKispest
Magyarul: Kapott egy jobb poziciót, több pénzért és továbbállt. Az andromédára meg lehet elterelték olyan irányba, hogy arra már nem volt idegrendszere.
6.
6.
Caleon
Gondolom a dialógusokat és a sztorit már úgyis megírták, innentől jogos, ha új projekt után néz. Gondolom a Bungie szép summát kínált neki.
4.
4.
kirschakos
Hmm... ha jól tudom, Drew Karpyshyn pár hónapja visszatért a Bioware-hez, szóval, lehet, hogy átvette a projektet esetleg.
2.
2.
Chase
A twitter kommenteknél megkérdezte valaki, hogy sikerült e befejeznie az írást, vagy átadta a stafétát másnak. Azt válaszolta, hogy
"rohamléptekben folyik tovább a munka (legalábbis remélem, különben az ott dolgozó csodás embereknek lesz egy kis elszámolni valója)."
Kezdek félni :-\
1.
1.
exonic
Köszönjük és várjuk! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...