Rainbow Six: Siege - jönnek a brazilok és a japánok

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
Az első DLC-ben a kanadai terrorelhárító csapatot kaptuk meg, de mi várható utána? A Ubisoft teaser képe szerint hamarosan a brazil és a japán brigád is a felhozatal része lesz.

A február elején megjelent Operation Black Ice egy új térképet és a kanadai terrorelhárító brigádot tartalmazta, a Ubisoft pedig most elárulta, hogy mi várható a folytatásban. Pontosabban csak utalt a soron következő tartalmakra egy-egy hozzávetőleges dátum mellett.

A fenti kép alapján szinte borítékolható, hogy a második negyedévben egy USA témájú DLC-t kapunk, ezt követi az év harmadik negyedében Brazília és a negyedik negyedében Japán terrorelhárító brigádja. A pontos tartalmat természetesen még homály fedi, de a korábbi ígéreteknek megfelelően az új térképekért nem kell pluszban fizetnünk.

Az alapjátékról írt tesztünket itt olvashatjátok.

8.
8.
gyaloghuszar
Én személy szerint imádom a R6 Siege-et. PC-n játszom, de szerintem semmi baj a hitboxokkal, az meg, hogy egy lövésből halsz, ha fejen találnak, még dob is a dolgon. (persze nem akkor mikor téged lőnek fejbe :D )
Viszont kicsit magasnak érzem azt a 25k pontot, amit meg kell szerezni season pass nélküli karakternyitáshoz.
Mindenesetre egy TEK tényleg nem lenne rossz ötlet :DD
7.
7.
Blazkowicz
#6: Azon kívül, hogy 1 tárat kell belelőni mindenkibe, hogy haljanak. A hitbox valami ritka rossz mostanság. Ez a játék nem ilyen volt a kezdeteknél és egy hardcore játéknak nem is ilyennek kéne lenni mint amilyen állapotban most ez van. Az új bugok meg megint odavernek rendesen, de én már csak nevetek ezeken. Az hogy fegyverrel kilövöd az ajtót és utána nem tudsz bemenni rajta mert a gép azt érzékeli, hogy ott van?! Ráadásul a shadowman-ek sem tűntek el teljesen. A pingek meg olyanok mintha a marson lennének a szerverek, és ez mindenkinél tapasztalható. Vicc, hogy mit művelnek ezzel a játékkal a fejlesztők. Annyi lehetőség van benne mint játék mint marketing szempontjából és teljesen elbaltázzák az egészet. :( [PS4]
4.
4.
TutiDurranás
Egyszer ezt is be kéne szereznem, mert látom, hogy hosszú távon támogatja a Ubisoft a játékot.
3.
3.
Seggeszkexkluzív
Gondolom a japánok, katanaval dobócsillagal, meg kamehameval fognak küzdeni XD
1.
1.
Raam989
Remelem azert a TEK is belekerul majd a jatekba... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...