ProtoStar - ilyen grafikát még nem láttunk mobilon

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 22.
  • Videó
Link másolása
Az Epic Games az utóbbi években rendszeres szereplőjévé vált a telefongyártók bemutatóinak; általában arra kérik fel a csapatot, hogy villantsanak egy látványos techdemót az aktuális csúcskészülékük segítségével.

Az Epic pedig villant is, ahogyan kell. A ProtoStar című techdemó azt hivatott bemutatni, hogy mire képes az Unreal Engine 4, a nemrég debütált Vulkan API és a Samsung Galaxy S7 együtt, és bár nem tudjuk még, hogy mikor láthatunk ehhez hasonló látványt ténylegesen, játék közben, az alábbi videó azért eléggé meggyőző:

A lelkesebbeknek ajánljuk a fejlesztői kommentárral megspékelt változatot is:

14.
14.
Caleon
#9: Én szoktam néha venni, Elder Sign, Rebuild, Tinman-féle lapozgatós könyvek, Bionic Heart, AntiSquad itt figyel a mobilomon. Shadowrun és Baldur's Gate is figyelne, de ahhoz már kicsi a 6.3-as Mega kijelzője.
13.
13.
br1Koo
Szerintem a legnagyobb probléma a mobiljátékokkal, hogy a fejlesztők túl sokat akarnak sokszor belezsúfolni. A Badlands, az Into the Dead és a Robot Unicorn Attack 2 nagy kedvenceim, mert mocskosul egyszerűek, de pont emiatt könnyen kezelhetőek és addiktívek. Szerintem a mobiljátékok így tudnak működni, nem a nagyjátékok szar mobilos verzióit kéne az emberekre erőltetni.
12.
12.
delphijos
#10: "Én ilyen fehér holló vagyok. Jobban szeretem a tartalmasabb játékokat, mint holmi Fruit Ninjákat és hajlandó vagyok fizetni a minőségért. "

Én is ilyen lennék, de nagyítóval kell kersni az ilyen c1meket. A trend miatt már kiadók se nagyon mernek bevállalni egy normálsabb portot. Ha 5 dodórért mernék adni, felrobbanna az internet a méltatlankodástól.
11.
11.
crytek
Később se fogunk . Ájfonon lehet ott megveszik ott van pénz.

Droid meg marad a legalja fertő. Lassan core i7 meg 980ti szintű lesz a mobil azt tartalom nincs rá. El kéne kezdeni megreformális a store-t az androidot és fejleszteni kéne , hogy legyen értelme a NASA gépeknek.
10.
10.
Heldengeist
#9: Én ilyen fehér holló vagyok. Jobban szeretem a tartalmasabb játékokat, mint holmi Fruit Ninjákat és hajlandó vagyok fizetni a minőségért. Warezolni meg más platformokon is warezolnak a faszariak. Ez nem újdonság.
9.
9.
delphijos
#8: Én nem a platformot becsulöm alá, de manapság már ha 1 dollár egy játék, az emberek már nem veszik meg, hanem inkább elköltenek késöbb 100-at IAP-ban, és letöltéskor még mondják is hogy tessék, van "ingyen" is játék, nehogy már szivassák a fizetőssel. Aki egy normális játékért hajlandó pénzt adni , ritha mint a fehér holló. A 100 legnépszerűbb játékból 95 "ingyenes". Nekem ez a bajom.
8.
8.
Heldengeist
#2: És mégis, amióta nem csak karakteres kijelző van rajtuk, azóta játék is van rájuk. Manapság pedig a freemiumos igénytelen hülyeségek mellett kimondottan jó darabok és régebbi PC-s és konzolos játékok portjai is. Ma szerintem már hiba alábecsülni a telefont, mint játékplatformot.
7.
7.
Chrysh
#3: Oké, hogyha telefonra akarnak ilyen volumenű játékokat készíteni, akkor már egy ideje eljött annak az ideje, hogy a sz*ros okostelefonokak kiterjesszék az üzemidejét ahelyett, hogy még több ramot, 2magos procit, meg minden a vackot pakolnának bele
6.
6.
B-Shaggy
Úgy olvastam elöször a címet, hogy PornoStar :(
4.
4.
mestermagyar
#3: Mégjobb hogyha a telefonra is van. Szerintem sokak élveznék a vulkan apinak hála könnyű portokat. De facto nem lenne szükség otthon különösebb konzolra. A mobilgyártók ezt szeretnék úgyhogy lenne/van piaci támogatása is.


Elképesztő hogy tulajdonképpen a gamerek hatalmas hányadának ez a hardveres tudás bőven elég lenne.
3.
3.
Sun9us
#2: A Hitman\Lara Croft GO-t én személy szerint zseniálisnak tartom. Ez külön műfaj. Jópofa, hogy lehet játszani a KOTOR-al, mag a Baldur's Gate-el, stb, de valóban nem erre való. Viszont vannak nagyon jó mobil játékok, és sorban állás közben, bankban, orvosnál életmentő tud lenni.
2.
2.
Tudom ma már nem trendi, de én továbbra is azt mondom hogy telefon nem játékra való...és amik azon vannak azok casual pénzlehúzós sz@rok...
1.
1.
gegory
Samsung adott egy bianco csekket a Epicnek. Következő lépés, hogy a Szarsung elkezdi fizetni a fejlesztőket, hogy az ő csúcskészülékükre készítsék el a játékaikat. Ja várj...ez olyan ismerős taktika :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...