Áprilisban kezdődik az Igazság Ligája-film forgatása

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem ment egyszerűen, de mostanra a DC Comics is megtalálta azt az utat, amely mentén felépítheti a maga filmes univerzumát. Az adaptációsorozat csúcspontjait a Justice League-filmek jelentik majd.

Eltartott egy ideig, amíg a Warner Bros. magáévá tette a Marvel-formulát, de végéhez ért az útkeresés, aminek mi a magunk részéről nagyon örülünk. Március 24-én új időszámítás kezdődik a DC-filmek történetében, akkor kerül mozikba ugyanis a Batman v Superman: Dawn of Justice, amely arra hivatott, hogy megágyazzon a jövőben érkező összes adaptációnak és így a kétrészes Igazság Ligájának is.

Ahogy azt már megírtuk, 2017. június 23-án érkezik a Wonder Woman-film, november 17-én pedig már az első Justice League-nek örülhetünk, amelyben Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) fog össze a közjó érdekében. A film forgatási munkálatai áprilisban kezdődnek az Egyesült Királyságban, úgyhogy mondhatjuk, hogy Zack Snyder és csapata nem sokat fog pihenni a Batman v Superman premierje után.

Utóbbihoz is kaptunk egyébként friss információt: mint kiderült, 2 óra 31 perc hosszú lesz az alkotás, úgyhogy jut majd idő alapozásra bőven.

12.
12.
Seggeszkexkluzív
#11: Majd a DVDs kiadásban. R besorolású lesz :)
9.
9.
Caleon
Azért jó látni, hogy a Batman meg a Superman kibékültek. <3
3.
3.
Moltes
Igazsag Ligaja....haha, tudtam hogy a magyar forditasok borzasztoak de ez valamiert tul tesz mindegyiken :D Igazsag Ligaja istenem...XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...