Már készül az Assassin's Creed-mozi folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár még hónapokat kell várnunk az Assassin's Creed-film bemutatásáig, az alkotók már most elkezdték a folytatás munkálatainak előkészítését. Michael Fassbender is visszatér majd.

Hiába pihentetik a nagygépes sorozatot, idén sem maradunk Assassin's Creed nélkül. Az Assassin's Creed Chronicles-játékok, illetve a mobilos Assassin's Creed: Identity után az év végén mozikba kerül a cím filmváltozata is, amelyben Michael Fassbender alakítja majd Callum Lynchet, és az ő tizenötödik századi spanyol ősét, Aguilart.

A The Tracking Board értesülései alapján azonban nagyon úgy fest, hogy a filmesek hosszabb távon terveznek az Assassin's Creeddel, és a hírek szerint már megkezdték a folytatás munkálatait. Túl sok részletet ennek megfelelően nem ismerünk, de az biztos, hogy Fassbender visszatér majd, és a projektet vezető csapat is ismerős lesz: Jean-Julien Baronnet (Ubisoft Motion Pictures), Frank Marshall (Kennedy-Marshall Company), Conor McCaughan (DMC Films), Matt Phelps (Ubisoft) és Pam Abdy (New Regency) is dolgozik majd rajta.

Az Assassin's Creed-film december 21-én kerül mozikba.

3.
3.
NECROSMOKE
Mivan? Mar volt egy AC film a mozikban es most jon a 2ik?
Akkor en a Marson eltem eddig? XD
2.
2.
Caleon
#1: Igazából már készen van az Assassin's Creed film, itt meg is lehet nézni:

https://www.youtube.com/watch?v=aAhPaiajwDY

:-)
1.
1.
godach
Akárhogy is, én kíváncsian várom. Ebből még jó is kisülhet, hisz a lehetőségek száma, szinte végtelen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...