Sea of Thieves - elsők között próbálhatod ki

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Szeretnéd a világon elsőként kipróbálni a Rare ambiciózus játékát, a Sea of Thievest? Most itt a remek alkalom, a csapat ugyanis egy nagyon vicces versenyre invitálja rajongóit. Az önjelölt kalózok pedig nem maradnak jutalom nélkül.

Hosszú évek óta már, hogy nem állt elő semmi újdonsággal és értékelhetővel a Rare, így kellemes meglepetés volt a tavalyi E3-on bemutatott új játékuk, a kalózos Sea of Thieves. 

A brit csapat a nagy csend után most lehetőséget kínál a rajongók számára, hogy elsők között próbálják ki a kifejezetten online kalózkodásra, kincsfosztogatásra és rumvedelésre kihegyezett címet. Ehhez nem kell mást tennünk, mint jelentkezni a most meghirdetett versenyre, ahol valamilyen kreatív alkotással kell lenyűgöznünk a csapatot.

A győztes ellátogathat a stúdió központjába, Leicestershire-be, de a repülőt és a szállást is állja a Rare, így amiatt se kell aggódnunk, ha nem Angliában élnénk. A meghirdetett versenyre április 26-ig lehet jelentkezni. A szabályokat erre találjátok.

5.
5.
markoci555
Kicsit röhejesnek érzem, hogy mintha személyesen hozzám beszélne, hogy igen, én próbálhatom ki elsőként, közben meg multis a játék :D
4.
4.
logic5
#3: *ember.. De még ha ember lennél...
3.
3.
logic5
#1: Szánalmas istenbarma. Minden cikknél elsütöd ezt is, mint azt, hogy dögöljön a microsoft :D Mekkora egy selejt vagy embe. Gondolom Single-ben easy-n megy minden, multiban agyonszarnak. Azért van ez :D Nem akarsz innen is, meg ph-ról is már eltakarodni?
2.
2.
respectpele10
#1: Éljen a story !!!444négy, Sz*r a multi ! Igen, nem kell minden hírnél leírnod, megértettük.
1.
1.
crytek
Mond nemet a multis szarokra!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...