Húszmillió felett jár a The Witcher-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 11.
  • Biznisz
Link másolása
A lengyel CD Projekt RED is megtartotta aktuális pénzügyi beszámolóját, ahol nem csak a jövőre vonatkozó terveket ismertették, de az is kiderült, hogy nagyon nagyot ment a tavaly megjelent The Witcher 3: Wild Hunt és így közvetve a teljes széria is.

A konferencia egyik legérdekesebb adata, hogy a The Witcher-sorozat immáron átlépte a mágikus 20 milliós álomhatárt, amit nagyban köszönhet a CD Projekt RED a tavaly megjelent és elképesztő anyagi és kritikai sikert elkönyvelt The Witcher 3: Wild Huntnak. A sorozat harmadik részét egyébként többen vették meg fizikai adathordozón, így a vásárlók 68,4 százaléka a lemezes változat mellett tette le voksát, míg a többiek a digitális kópiákat vásárolták meg.

Ami a jövő évi terveket érinti, azokról is mesélt a CD Projekt RED. Négyéves ciklusban gondolkodik jelenleg a lengyel csapat, vagyis a 2017 és 2021 közötti időszakról beszélt. Ez idő alatt szeretnének elkészülni a Cyberpunk 2077-tel, illetve egy vadonatúj, eddig be nem jelentett AAA-s RPG-vel, és a The Witcher támogatása se áll le, jó eséllyel egy negyedik részt is kapni fogunk.

40.
40.
leviske
Nagyon örvendek a sikerüknek. Remélem sok Witcher 3 szintű játékkal állnak még elő. És abban is bízom, hogy ez a siker azért hozzá vezeti őket ahhoz, hogy ne utólag pakolják tele a játékot hibákkal a patchelések során (mégha rohadt nagy is a játék, mert a fő szálat érintő küldetésekre attól még lehetne figyelni).
5.
5.
azureknight0715
Witchereknek nem lehetnek gyerekeik a főzetek miatt. A varázslónőknek szintén nem. Szal akárkivel is jött össze egyiknél sem jöhet létre ez a dolog. Cirivel ja jó lenne viszont lezárták azt is. Én pl szívesen látnék egy oylan történetet amiben Vesemirel vagyunk és mondhatni az ő történetét hogyan lett blőle witcher nagymester, vagy esetleg egy másik witcher iskola witchere.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...