Megint ingyen játszható a Star Citizen

Link másolása
A múlt hónap elején már kipróbálható volt a Star Citizen, a fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy ismét rendeznek egy Free Fly eseményt, így újabb egy hétig lehet nyúzni a játékot.

Egy hétig - egészen március 20-ig - újból kipróbálható a  Cloud Imperium Games játéka, a Star Citizen. Múlt hónap elején tartottak már egy Free Fly eseményt a fejlesztők - ezúttal is hasonló szabályokkal lehet játszani.

A játékot innen lehet letölteni, a kliens pedig tartalmazza a Star Citizen Alpha 2.2.2-es változatát, valamint a közösségi modult és az Arena Commander módot. Az összes játékmód és hajó kipróbálható az egy hét alatt, így megbizonyosodhatunk arról hogyan is halad a fejlesztés (és hogy futni fog-e a játék).

A Star Citizen fejlesztése még 2012-ben kezdődött közösségi finanszírozással. A fejlesztők rengeteg ígéretes ötlettel álltak elő, ezért több mint 110 millió dollár gyűlt már össze a projektre. A játék megjelenése még várat magára (állítólag még idén érkezik), de ha megvásároljuk, már játszhatunk az eddig elkészült modulokkal.

25.
25.
KőbányaKispest
Csak fizetős hajók érhetőek el. Ez a nagy kipróbálás?
24.
24.
latis666
Vagy azt majd az installer élindítása után kell választanom? Na mindegy nem szóltam... :)
23.
23.
latis666
Biztos türelmetlen vagyok de rámegyek a linkre bejelentkezem és azt mondja nincs még hajóm kiválasztva. De ott meg csak 50 dolláros hajók vannak.
21.
21.
nomcsa
#20: Az ingyenes DLC dolog az sajnos nem hiszem hogy megvalósul, a 100 milliós büdzsé mellett a boltjukban megveheted az ingame űrhajókat amikből vannak 350 (!!!) dollárosak is, de a többiért sem kérnek 10 dollárnál kevesebbet.
20.
20.
patka21991
#17: Ha ez az évtized átverése lesz, akkor szerintem mehet a kukába a Kickstarter és az egész Early Acces modell.

Amúgy én optimista vagyok és biztos vagyok benne, hogy kész lesz a játék. Az más kérdés, hogy a tartalom mennyi lesz és ha sok lesz, akkor mennyire lesz egy katyvasz. Itt ugye a büdzsé folyamatosan változik/változott (nem tudom, hogy lehet-e még adományozni, vagy meg lehet-e venni a játékot koraiban), ami szerintem nem tesz jót a fejlesztésnek, mivel folyamatosan új ötletek kerülhetnek be, amivel kitolódik a fejlesztési idő.
Mindenesetre én azt mondom, legyen rá jó sok pénzük és hosszú idő után talán az első játék lesz, ami ingyenes és tartalmas DLC-ket fog kapni.
17.
17.
Henry82
Remélem ez most többet fog mutatni, mint az előző verzió, mert az konkrétan értékelhetetlen volt. Semmi rossz nem volt benne, hanem konkrétan semmi volt az egész. Remélem abból a valag pénzből már nagyon jól állnak a fejlesztéssel és csak egy apró részt mutattak nekünk, mert ha ennyi van kész, akkor ez az évtized átverése.
12.
12.
markoci555
#11: Ez kicsit sz*rul jött ki: mármint, biztos elsiklottam a hír felett, na :)
11.
11.
markoci555
A múltkori felett biztos pislogtam egyet, de most megnézem elindul-e, azt ki tudja még a végén játszok is vele?
5.
5.
godach
Én még mindig, nem sok minden értelmeset láttam ebből az Early Accesból. Szinte semmi nem készül el, normálisan vállalható formában. Talán a Wasteland 2 volt ez egyik ilyen értelmes cím, a másik meg a Dirt Rally ami megérdemelné, de ott meg nem értem, a Codemastersnak minek volt szüksége "támogatásra". Az ilyen nagy multiknak, nem is engedném...
2.
2.
Stranger
#1: A Destiny 500millából készült... persze miután megjelent ötletek és tartalom nélkül, rögtön mentegetőztek, de ha csak a tizedéből készült már reális a SC 100millája.
1.
1.
mestermagyar
Senki nem tudja felfogni mire lehet elkölteni ennek akár a felét is. Mert szerintem vagy elpazarolják kb a 90%-át vagy pedig 10 millából megvannak a többi meg megy zsebre xD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...