Cossacks 3 - jelentkezz a bétatesztre!

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 24.
  • Korai verzió
Link másolása
Gőzerővel dolgozik a GSC Gameworld a Cossacks-sorozat folytatásán, és külön öröm, hogy többkörös bétateszten keresztül izzasztják majd meg a játékot a megjelenés előtt. Már tudtok is jelentkezni.

A GSC Gameworld 2014 decemberében támadt fel a hamvaiból, és tavaly májusban rukkolt elő az első bejelentésével: már készül a Cossacks 3, amely modern köntösben, továbbfejlesztve hozza vissza a köztudatba a népszerű stratégiasorozatot.

És bár a játékról viszonylag keveset lehet hallani, a munkálatok jól haladnak, hamarosan pedig megindul a bétatesztelés is. A fejlesztők több körben szeretnék megméretni a címet, hogy az minél jobb állapotban kerülhessen majd a boltok polcaira. A próbára itt tudtok jelentkezni!

A GSC azért bevallotta, az elmúlt pár hónap nehéz volt számukra, kissé jobban pörgették ugyanis a projektet, mint kellett volna. Azt akarták, hogy ne kelljen sokat várni a játékra, be kellett látniuk azonban, hogy ennek így nem sok értelme, és inkább elnapolták a megjelenést a bétateszt kedvéért.

A tesztelés rajtjáról még nem árultak el konkrétumokat.

2.
2.
Angelwing
jól néz ki videó alapján,jelentkeztem én is
1.
1.
Köszi az infót, nagyon szeretem ezt a sorozatot azonnal jelentkezek a bétára is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...