Elstartolt PC-n a Forza 6: Apex

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Mérföldkőhöz érkezett a Forza Motorsport-sorozat, a mai napon a hatodik rész free-to-play változata számítógépeken is tiszteletét tette. Ezzel egy újabb platformot vett be a sorozat, igaz, egyelőre csak a nyílt bétának örülhetünk.

Az ígéreteknek megfelelően ma kezdetét vette a Forza Motorsport 6: Apex nyílt bétatesztje - ez az első alkalom arra, hogy a korábban csak Xboxon hódító sorozat PC-n is tiszteletét teszi. A játékban egy delejes karriermód kapott helyet, 63 autót vezethetünk 6 helyszínen és 20 pályán.

Amivel az Apex gyengébb, mint az Xbox One-os változat, az a multi, hiszen ez teljes egészében kimaradt belőle, illetve az autók matricázásánál sem kapunk teljesen szabad kezet.

A 18,8 GB-ot nyomó kliens csak a Windows Store-ból érhető el és kizárólag Windows 10-en futtatható. A gépigény szokványosnak mondható.

A végleges változat nyáron érkezik free-to-play formában.

13.
13.
oak79
#11: Szerintem nem rossz a menü, de azzal egyet értek, hogy egy csomó mindent be tehettek volna a főmenűs beállításokhoz is (pl az általad említett rásegítéseket). De amúgy szerintem maga a játékélmény hibátlan egyelőre. Aztán majd meglátjuk, hogy mihez nyúlnak még hozzá és hogy az üzleti modelhez is mennyire tartják majd magukat.
12.
12.
anarchoid
#9: talan kapcsold ki aaz easy modot ;)
11.
11.
ollie92
#10: Ne érstd félre, Forza a kedvencem. Csak már a régi GRID-ben is pofon egyszerű volt a kezelés, mít itt feleselegesen van túlbonyolítva :( A játék iszonyat helyes csecses fullon, de a kezelés az nagyon gagyi és bonyolult, jó lehet majd pár óra után belejövök, de gáz, hogy minden után nyomozni kell, mi hol lehet.
10.
10.
oak79
#9: Tudom, hogy ízlések és pofonok mindig különbözőek, de ez igen messze van a gagyitól. :-) Amúgy pedig minden verseny előtt részletesen beállíthatod az összes rásegítést....meg úgy mindent amit csak szeretnél. Egy free-to-play ráadásul béta programhoz képest szerintem kimagasló, amit kaptunk. Lehet hogy nem olyan tökéletes és teljes az élmény mint boxon, de arcade versenyjátékként ezen a platformon sincs most jobb szerintem a Forzánál.
9.
9.
ollie92
Nah, futottam pá kört a játékban.....sajnos gagyi :(
Grafika pöpec, meg kell hagyni. De a kezelés, a menü,,,
Akartam free roamban hajtani egyet BMW-vel, 0,99€, mert nincs megnyitva. WAT ?
Gridben teljesen lehetett kezeelni, hogy legyen fékrásegítés, stb, itt az sincs.
Mindig fékez a kocsi, csak tartom a gázt és térek, mint egy noob.
8.
8.
crytek
#6: http://www.thewindowsclub.com/change-default-install-location-windows-8-store-apps
7.
7.
crytek
#4: Erről nem tudok nyilatkozni 980Ti-m van és a mocskos store miatt se fraps se semmi nem jelzi hogyan fut. Én csak annyit látok maxon nem akad még esőben sem. De nyilván a 970 kell neki amit kértek ,mert szerintem egész pofás lett főleg esőben.
6.
6.
ollie92
NA sikerült bejelentkezni, be lehet valahol állítani ebben a borzadályban, hogy melyik meghajtóra telepítse a gammát ????
5.
5.
ollie92
Ez a vindózsztór egy hányás. Nemhogy a steam, de még csak origin nyomába se ér. Mégcsak bejelentkezni se enged. Ilyen szürke négyzet jelenik meg, nem lehet semmire se klikkelni :( Pedig gyúrnám, gyúrnám
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Kiadtak végre egy olyan címet, ami technikailag is jól fut ?
Mert úgy hallotam, hogy a GoW, QB nem ment valami jól.
3.
3.
crytek
Kipróbáltam ,fasza.
Szerencsére ingyé van pénzt nem adtam volna érte a store miatt.
2.
2.
Füles
#1: Azt hiszem a novemberi Windows 10 frissítés kell hozzá. Nézd meg a Windows verzióját: Start menü "winver" és ha nem 1511 a verzió akkor nem fog menni.
1.
1.
atesz89
Nekem nem engedi tölteni. Ki van szürkítve a felirat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...