Színkavalkádban úszó képeken a Yooka-Laylee

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 22.
  • Képek
Link másolása
Sikeres Kickstarter-kampányt tudhat maga mögött az egykori Rare-tagokból álló Playtonic, így ha minden jól megy, akkor idén októberben tényleg megkapjuk a Banjo-Kazooie szellemi örökösét.

Május elején jelentettük, hogy a korábbi Rare-tagokból verbuvált Playtonic csapata sikerrel zárta a Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánt Kickstarter-kampányt, így a kért összegen felül annyi pénzt sikerült összekalapoznia a csapatnak, hogy a további kitűzött célok többsége is meg fog valósulni.


A Yooka-Laylee a tervek szerint idén októberben jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra. 

4.
4.
aordog
Igen az a autós. A Remake tudom, hogy van illetve egy Rare collections, de azt elrontani nem is nagyon lehetett, hiszen csak egybegyurták a "legjobbakat".
3.
3.
north
#2: De igazad van, régi szép idők. Amúgy gondolom az x360as Banjo alatt azt az autó versenyes valamit értetted? Csak azért kérdem mert van egy "HD" XBLA-s "remake" is.
2.
2.
aordog
Amit a Banjo naggyá tett, az a dizájn ès a gyûjthetô dolgok. Akkoriban a legtöbb hasonló játék kivitelezése egyforma volt.
(Banjo1-2, Donkey Kong 64 stb.) Ha tudják ezt tartani, akkor érdekes lehet....ellenben ha mondjuk menübôl kell a következô pàlyát kiválasztani, akkor szàmomra felejtôs!
Központi részt akarok, majd a különbözô dolgokat megszerezve elérni az addig képtelen részeket! Segítség nélkûl...csak menni és gyûjteni a dolgokat, majd eljutni az elsô boss-ig. A Rare amióta otthagyta a Nintendo-t egy szarkupac...még szerencse, hogy a Donkey Kong a Nintendo-é, amivel a Retro Studios ügyesen is élt!
De, talán ez a csapat tudja, hogy mi is volt akkoriban a Rare...akkoriban, amikor a fizetés 70 ezer volt átlagban, de egy N64-es kazetta 12-16 körül mozgott, de mindenki tudta, hogy a Rareware játékok megérik ezt a pénzt..megèri több hónapon keresztûl gyûjteni 1 (ismétlem1) játékra. Manapság a legtöbb game ennek a töredékét sem éri meg! Vajon ez milyen sorsra jut? Kiváncsi leszek..bár a 360-as Banjo nálam kib.szta a biztosítékot.
Átlagos volt, de ettõl a csapattól ez elfogadhatatlan!
1.
1.
Gykrizsi
Nem néz ki rosszul, talán belenézek. Majd az árazástól függően kiderül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...