E3 2016: Még több kép a Dead Rising 4-ről

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Képek
Link másolása
Gyakorlatilag 99 százalék, hogy ma este bejelentik a Dead Rising 4-et, annál is inkább, hiszen most egy raklapnyi kiváló minőségű képet kaptunk a nyitott világú zombis címről. Hősünk még gyerekbicikli nyergébe is felpattanhat.

Tegnap már kaptunk néhány képet a Dead Rising 4-ből, ma azonban már nem finomkodtak a szivárogtatók, egy nagy adag minőségi screenshotot kaptunk a Capcom játékáról. Néhányuk egészen spoileres, még az egyik küldetés leírása is olvasható rajta.

Most már biztosnak tűnik, hogy Frank West visszatér játszható hősként, és az új iteráció voltaképpen az első rész remake-je lesz, igaz, sokkal nagyobb játszóteret és még több lehetőséget kapunk.

Főszereplőnk őrült kosztümöket ölthet, és őrült tárgyakat vehet kézbe. Nem is beszélve a járművekről, például egy szép rózsaszín gyerekbicikliről - bizony, ha menekülni kell, minden életet menthet.

A Dead Rising 4 Windows 10-re és Xbox One-ra készül - a bejelentésre a Microsoft konferenciáján kerülhet sor ma este.

8.
8.
Hab
#4: Talán a capslock mellett...
7.
7.
Gykrizsi
#6: Tegnap kiadott képek és ez között a különbség ég és föld, azok hivatalosak (https://www.gamekapocs.hu/hir/50097/e3_2016_kiszivarogtak_a_dead_rising_4_elso_kepei), ezek szerintem csak amolyan alfa cuccok amik kikerültek.
6.
6.
Tokodboy
#2: Azt nem szabad elfelejteni hogy bejelenteskor a leheto legjobb minoseget prezentaljak. Tehat ha igy nez ki akkor megjeleneskor is igy fog max kinezni. Ha ettol kepesek lennenek jobb latvanyra akkor nem mutatnak be mert akkor ez negativ reklam lenne nekik.
5.
5.
Inferno
Hát maga a táj nagyon tetszik de látszik h még eg nagyon kezdetleges verzió mert se textúrák se zombik se éles kép XD
4.
4.
ollie92
HOL VANNAK A ZOMBIK ?????
3.
3.
Hidan88
remélem normális minőség lesz
2.
2.
Gykrizsi
#1: Látszik rajta, hogy ez még egy alfa verzió. Nekem mondjuk a 3 sincs meg, azt is pótolnom kéne még, de ez a havas táj jobban bejön.
1.
1.
koviprog
ez tényleg így fog kinézni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...