E3 2016: Attack on Titan - mi az óriások ellenszere?

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 15.
  • Videó
Link másolása
Tudjátok, ez az a videojáték, amely a népszerű anime alapján készül. Egyik hősünk Eren, aki ideiglenesen titánná alakulhat, s így már egy súlycsoportban versenyezhet a gonosz óriásokkal. Lássuk mozgásban is!

Eren mellett persze még számos ismerős karakter tiszteletét teszi az Attack on Titanban. Az anyagot két játékstílusban is végigvihetjük. Az elsőben hozzáférhetünk az ODM-cuccokhoz és pengékhez, amivel levághatjuk a hatalmas titánok végtagjait. Bizonyos körülmények között puszta kézzel is végezhetünk velük - ilyenkor jön jól Eren képessége. Épületdarabokat hajíthatunk rájuk és hasonlóak.

Az új expós trailer mellett egy hosszabb gameplay videónk is van az augusztus 30-án megjelenő címről. A platformok: PC, Xbox One, PS3, PS4 és PS Vita.

 

 

7.
7.
GothamKnight95
ps2 szint.
a szájak nem mozognak beszéd közben illetve a kótogás és szöveg buborékok. hát néhány mobil játék jobb manapság.
Szánalmas. (bocsánat a rajongóktól mondjuk ők inkább az animét/mangát szeretik)
3.
3.
Mortis
#2: Olvasd a mangát: már eléggé nagy anyag összegyűlt az anime befejezése óta, bár az utóbbi pár hónapban eléggé belassult a cselekmény.
2.
2.
suresz
azt sajnálom hogy valszeg a történetet nem fogja tovább mesélni mint a sorozat...
1.
1.
Prax
Milyen jó lehet egy helyben álló bábukat lekaszálni. Egy rész tetszett,amikor vmék azt mondta, hogy ore wa (ochinchin ga daisuki nandayo).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...