Overwatch - részletek az új Competitive Playről

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 18.
  • Hír
Link másolása
Az Overwatch ranked játékmódja a tervek szerint még ebben a hónapban napvilágot lát. Most Jeff Kaplan, a játék rendezője mesél arról, hogy milyen változásokat hoz a Competitive Play.

A Competitive Play játékmód azoknak szól, akik "egy kicsit komolyabban veszik a játékot", legalábbis Jeff Kaplan, az Overwatch rendezője szerint. Egy ilyen meccsbe bármikor gyorsan beugorhatunk, ráadásul a rendszer a képességeinknek megfelelő emberekkel rak össze. A játék partnerkeresője a felszín alatt 1-től 100-ig terjedő skálán rangsorolja a játékosokat, és ez alapján választ csapattársat és ellenfeleket.

Mi ebből annyit fogunk látni, hogy a játékosok Challenger, Advanced, Expert, Master vagy Heroic szintűek lesznek a tudásuk szerint - ez folyamatosan változni fog fel és le.

A Competitive Play egy szezonja immáron három hónapig tart, és rövid szünetek lesznek közöttük. A Blizzard most azon dolgozik, hogy a lehető legkevesebb "hirtelen halállal" szembesüljünk a ranked móka közben.

A jó teljesítményért különféle kozmetikai cuccok ütik a markunkat, többek közt sprayek, játékosikonok, illetve bevezetésre kerül egy új aranyfegyver-rendszer is. Kaplan egy példát is említett: a profi játékosok megkaphatják Reinhardt aranykalapácsát is.

4.
4.
markoci555
Szóval ez ilyen ranked mi? Én nem játszok ezzel a játékkal, de Heroes of the storm-ba most kezdtem bele és full káosz az egész rank rendszer. Unrankedként bedobott diamondosok közé stb. folyamatosan kaptam a beszólásokat, hogy mi a sz*rt választok, tiszta hülye vagyok, nem tudok játszani, ne arra a traitra tegyek és így tovább. Gratulálok...
3.
3.
Khaszás
Már alig várom!!!!! :D hihetetlen mennyi "értelmes" ember játszik vele 10ből 9szer meg lehet mondani az elsö 30sec-ben h veszteni fog a csapat :/
Kedvencem amikor a lvl60+ok nem tudják a dolgukat :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...