Uncharted 4 - megérkezett az első multis DLC

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
Egy méretes javítással együtt ma végre élesedett az Uncharted 4: A Thief's End első multiplayer DLC-je, amely egy új térképet, fegyvereket és boostokat tartalmaz. A hír mellé egy előzetes is jár.

Az ígéreteknek megfelelően befutott az Uncharted 4: A Thief's End első ingyenes DLC-je, amely a többjátékos módot bővíti. A Lost Treasures névre keresztelt csomag mellé megérkezett az 1.08-as patch is, ez megannyi általános hibát kigyomlál, javít az egyensúlyon is, és bevezeti a szintezést is a játékba - ezt annak idején hiányoltuk is a multiból.

Az új többjátékos térkép, a Sunken Ruins ismerős lehet azok számára, akik már végigjátszották az egyjátékos részt. Mivel ez egy viszonylag kis helyszín, így a gyors ütemű arénaharcok kedvelőinek fog igazán tetszeni.

A DLC-vel ezen felül olyan tételeket tehetünk zsebre ládanyitogatás után, mint a P90-es fegyver és a Path of Indra Mystical, amellyel társainkat teleportálhatjuk. Ha valaki érzékeny a külsejére, bizonyára örülni fog az ingame boltban fellelhető az 50 új skinnek, valamint a 70 kalapnak és tauntnak. A teljes lista itt olvasható.

5.
5.
ricopatrik
elb@sztak a fegyvereket "kiegyensulyozasat" a csipat is butitottak es a hipfire rotion speedet is lassitottak a retkes noobok miatt biztos szoval es a dlc egy kakaaaaaa most adom el a jatekot
4.
4.
KeXxX
#3: fuuu.. ne is mond. Akkora gyökérség. Elég lenne csak egy top 3. De már minden játék majmolja egymást..
3.
3.
PaprikaJancsi
Ezek nélkül a táncok nélkül nem létezik multi manapság (csak egy-kettő).
2.
2.
DarkLord
Még nem is próbáltam ki ezt a részét a játéknak, de nem is vonz..
1.
1.
Starkiller89
"Mivel ez egy viszonylag kis helyszín, így a gyorsa ütemű arénaharcok kedvelőinek fog igazán tetszeni."

Gyorsa helyett gyorsabb* :) ha javítani kellene, nem kötekedésből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...