GC 2016: The Sexy Brutale - a Tequila Works új címe

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy impozáns angol kastélyt bizarr kaszinóvá alakított egy rejtélyes gazdag úr, ám a meghívott vendégek sorra hullani kezdenek. Egy idős pap kideríti az igazságot, miközben egyre mélyebbre ás a kúria múltjában.

A Deadlight és a Rime fejlesztője bejelentette új játékát. A The Sexy Brutale című alkotást a brit székhelyű Cavalier Game Studiosszal közösen készíti a Tequila Works. A játékban egy különös angol kastélyt fedezhetünk fel, amit bizarr kaszinóvá alakított egy enigmatikus figura, Marquis. A játékosok az idős papot, bizonyos Lafcadio Boone-t irányítják, aki nyomozni kezd, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a kastély személyzete módszeresen legyilkolja a vendégeket.

Ha a kulcsfontosságú pillanatokban jól döntünk, akkor megmenthetjük az ártatlanokat, és ehhez okkult képességekkel felruházott maszkokat vethetünk be segítségként. Lafcadio egyre mélyebbre merül el a hely múltjában, hogy kiderítse a teljes igazságot.

A játékmenet során számos fejtörőt kell abszolválnunk, egy napot akár különböző nézőpontokban és helyszíneken is végigjátszhatunk, és a fekete humort sem mérik szűken a fejlesztők.

A The Sexy Brutale 2017 első negyedévében érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
Necreon
Tetszett a teaser, de a screenshot-ok... ehh :(. Telefonon esetleg, arra meg nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...