Owlboy - nagy bejelentésre készül a fejlesztőcsapat

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Többéves hallgatás után ismét felbukkant a D-Pad közel egy évtizede készülő alkotása, az Owlboy. A csapat ígérete szerint most szeptemberben már megjelenési dátummal is előállnak majd.

Mi 2013-ban, több mint három évvel ezelőtt számoltunk be először az Owlboyról, és bár akkor még úgy tűnt, hamarosan elérhető lesz a játék, erre végül nem került sor. Így bár a D-Pad indie produkciója lassan tíz éve készül, a csapat egy közleményben jelezte, látják a fényt az alagút végén.

Bejelentésük szerint ugyanis a szeptemberi PAX West 2016-on saját standdal jelentkeznek, ahol kipróbálható lesz a játék, illetve végre bejelentik, mikor válik elérhetővé a SNES-korszakot megidéző alkotásuk.

2.
2.
zsocc-nrg
Remélem most már tényleg révbe érnek, nem semmi amennyi munkát beleöltek figyelve a legapróbb részletekre is. A játék pedig továbbra is gyönyörű és sztem a játékmenettel sem lesz probléma.
1.
1.
user101
Oldskool pixel art játékot úgymond hálás szerep fejleszteni, mert időtálló. Így igazából nem számít mennyi idő alatt lesz kész a végleges játék, csak jó legyen a végtermék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...