Call of Duty: Black Ops III - ilyen az utolsó DLC

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A jövő hónap elején megérkezik a Call of Duty: Black Ops III utolsó pályacsomagja, a játék pedig átadja a terepet az Infinity Ward következő Call of Dutyjának. Lássuk, mi jót ígér a Salvation!

A tartalom természetesen a szokásos: új fejezettel bővül és egyúttal véget ér a játék zombimódja, és a kompetitív multiplayer is kap négy új pályát.

A zombiirtásra vágyók a Revelations feliratot keressék majd a menüben, ha szeretnének a zombimód végére jutni, a bejelentés mellé meg is kaptuk az új fejezet kötelező sztorielőzetesét. Mégiscsak lehet überelni azokat a sárkányokat, ugye?

A négy multis térkép közül valójában csak kettő teljesen új, a másik kettő remake. A Citadel helyszíne egy középkori vár, a Micrón miniatürizálnak bennünket, és egy ebédlőasztalon randalírozhatunk majd, míg az Outlaw a Black Ops II-féle Standoffot, a Rupture pedig a World at Warból ismerős Outskirtsöt idézi meg.

A Salvation szeptember 6-án jelenik meg PS4-re, a PC-s és az Xbox One-os premier pedig szokás szerint egy hónappal később várható. Ha külön vesszük meg, 15 dollárt kell leszurkolnunk érte, de egyébként része az 50 dolláros szezonbérletnek is.

7.
7.
kopic
Ja, ez a #4-esnek ment volna....
Lesz itt valaha is egy szájbabaxott szerkesztés gomb ?!
5.
5.
#4: Mert a Battlefield sorozatnál fankid és törvényszerűen kommentelnie kell a COD hírek alá. Nem kell vele foglalkozni, a stílusánál már csak a felfogása rosszabb.
2.
2.
pkflavio
Nagyon eltalálták , évek óta emiatt vettem cod-ot.
1.
1.
iPatrick
Nagyon sok kérdésre kell még választ adni a Revelations-nek az elmúlt 8 évből, de a trailer is már kimondottan ígéretes, nagyon várós! És pont aznap jön ki amikor hazaérek LA-ből a COD XP-ről, jobb nem is lehetne az időzítés. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...