For Honor - csütörtökön indul a zárt alfateszt

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha regisztráltál a For Honor zárt alfatesztjére, akkor a következő napokban érdemes lecsekkolni a postaládádat, elvégre szeptember 15-től indul a móka és egészen vasárnapig tart. Közben új karakterbemutató videók érkeztek.

Még pár nap és indul a For Honor zárt alfatesztje, melynek során a multiplayert nyúzhatjuk a hét második felében. A móka szeptember 15-18. között tart majd PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Csak azok a játékosok vehetnek részt rajta, akik előzetesen regisztráltak rá - ezt egyébként még most sem késő megtennetek!

Az alfában hat vérgőzös tekintetű harcost irányíthatunk. A korábban leleplezett Warden, Kensei, Raider és Orochi mellett egy brutális csapásokkal operáló lovag, a Conqueror, és egy gyors támadásokat kedvelő viking, a Berserker is csatlakozik a kompániához. Mindegyikre vethettek egy pillantást az alábbi videók segítségével.

A korai verzióban három játékmód áll a rendelkezésünkre: a 4v4-es Dominion, a 2v2-es Brawl mód, és a Duel, amely az 1v1-es tiszta összecsapásokra koncentrál. Emellett a For Honor fejlődési rendszerébe, a testreszabási rendszerbe és a fegyver- és páncélszettekbe is belekóstolhatunk.

A végleges verzió február 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
Ha minden igaz, Uplay-re meg tudok hívni három embert. Ha kell, írjatok.
6.
6.
Ohyeah, kaptam a ubitól egy lehetőséget.12,94 giga pécén. Igaz, már csak egy napom maradt, de ez is több mint a semmi :D
5.
5.
McDuff
Nyugalom, mindenki tesztelheti a Beta-t amikor megjelenik, pénzért. Mégis csak az Ubisoftról beszélünk.
4.
4.
elgeri
Vajon minden regisztráló kap kulcsot, vagy csak páran?
Én reg-eltem pár hete, de még nem kaptam :(
3.
3.
Kíváncsi vagyok rá, én is jelentkeztem. Hátha kapok még kulcsot így a végén :D
2.
2.
reddevil1015
Csekkolom én,de eddig semmi -.-
1.
1.
The Talachi
Már meg is jött a meghívó! :) Kiváncsi leszek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...