Friss képeken az Assassin's Creed-film

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 28.
  • Képek
Link másolása
A Total Film Magazine legfrissebb száma egy nagyadag képet közölt a decemberben mozikba kerülő Assassin's Creed-filmről. Mindkét idősík megelevenedik a kedvcsinálókon.

A friss képeken a 15. századi Spanyolországot és a modern idősíkban játszódó szálat is láthatjuk, illetve néhány forgatási fotót is kaptunk. A Total Film Magazine gyűjteményében ugyan néhány ismerős felvétel is felbukkan, de vannak újdonságok is.

Feltűnik rajtuk az Abstergo Industries vezérigazgatója, akit Jeremy Irons alakít, valamint a rendezőt, Justin Kurzelt is láthatjuk munka közben.

Fassbender múltbéli karaktere, Aguilar ráadásul egy női segítőt is kap. A karakter Maria névre hallgat, akibe hősünk nem feltétlenül lesz szerelmes, sokkal inkább testvéri kapcsolat köti össze őket.

Az Assassin's Creed-film december 29-én veszi be a hazai mozikat.

7.
7.
hedzsooo
#6: Az éppenséggel tényleg 1 jó példa, hogy milyennek kellene kb. min. lennie a játékokból készült film adaptációknak. A WoW alapján készült film is elég jó volt, nekem tetszett, kaphatna folytatást is majd.
6.
6.
aordog
Szerintem jó lesz ez. Legalább annyira, mint az idô homokja..
5.
5.
KőbányaKispest
Nem nagyon várok tőle semmi, mert:

1. játék adaptációk legendásan szarok

2.a film 70% a jelenben játszódik.

Ellenben a játékban pont forditva volt és igy volt rendjén. De egyszer biztos meg lehet nézni.
4.
4.
drat576
Nekem az AC láz már kicsit elmúlt (de még visszajöhet). De nagyon szeretnék pozitívan csalódni a filmben. Tuti hogy megnézem, és ezzel a stábbal akár még jó is lehet.
3.
3.
Mortis
sokat várok tőle. számomra az AC esszenciája mindig a játékmenetben volt (többek között ezért szórakoztam viszonylag jól az olyan félresikerült részek alatt is, mint a 3. vagy a Unity), tehát itt nagyrészt a kreatívokon áll vagy bukik a produkció minősége: képesek-e érdekes karakterekkel és történésekkel megtölteni a játékidőt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...